Foodblogevent juni 2014 Londen

Foodblogevent juni 2014 – wedstrijd

Deel deze post

Super leuk in mei heeft Foodblog Foodinista het Foodblogevent gewonnen en dus is Foodinista host van het Foodblogevent juni 2014.

Het Foodblogevent werd in mei 2014 gehost door Eet het beter met als thema streek en seizoensproducten. Een thema waar ik zelf, vooral in het voorjaar, fris van wordt! Heerlijke recepten staan er op Eet het beter, waarvan ik zeker de pittige bloemkoolsalade van Anouk nog een keer maak terug te vinden op haar blogspot.  Maar juni is weer een nieuwe maand met de kans voor jou om mee te doen en het Foodblogevent in juli zelf te mogen hosten!

Foodblogevent thema juni 2014

Zondagavond werd bekend dat ik heb gewonnen met mijn risotto met wit goud. Voor het volgende Foodblogevent moest ik even nadenken over het thema. Maar ik heb gekozen en mijn thema is Londen! Londen een waar foodmekka met veel verschillende internationale keuzes, maar natuurlijk ook echt mooie Engelse gerechtjes die steeds moderner worden. Daarbij wel toepasselijk, want donderdag reis ik voor een lang weekend af naar Londen, dus mijn hoofd is al in Londen.

Aangezien we in juni de zomer in gaan worden er wel frisse zomerse gerechtjes verwacht. Dus Londen met zomerse twist. Waar denk ik dan aan, als ik aan dit onderwerp denk? Een frisse Eaton Mess, zoete frisse taarten, scones maar dan anders, worteltaart, triffles en niet alleen maar zoet, maar ook een zomerse hartige pie of de Aziatische Fusion keuken die in Londen overuren draait.

Wat moet je doen voor deelname aan het foodblogevent

Vindt je het leuk om mee te doen en loopt je hoofd al over met allemaal smakelijke ideeën?

 1. Maak een heerlijk gerecht dat geïnspireerd is op de Londense keuken.
 2. Plaats het op je foodblog en zet erbij dat je meedoet aan het foodblogevent door te linken naar https://www.foodinista.nl/foodblog-event-juni-2014-wedstrijd
 3. Zet een reactie onder dit bericht met daarin een link naar jouw blog of website
 4. Laat eventueel via Facebook, pinterest of Twitter weten dat je mee doet door mij te taggen @dfoodinista te gebruiken en #foodblogevent te vermelden.
 5. Reageer voor 30 juni 2014
 6. Op 1 juli wordt de winnaar en nieuwe host bekend gemaakt

Heb je geen blog, maar wil je toch meedoen? Stuur dan een e-mail naar daphne@foodinista.nl en ik zorg dat jouw inzending geplaatst wordt.

Succes en nogmaals ik ben nieuwsgierig naar jullie inzendingen!

4 Reactie's
 • Hazel
  Geplaatst op 14:00h, 21 juni

  Hey, ben ik de eerste? Wat jammer dat ik je in London heb gemist! In ieder geval heb ik me goed kunnen laten inspireren. Hierbij mijn recept voor Oranjebloesem meringues!

  http://www.cookiecottage.nl/2014/06/meringue-maken-met-oranjebloesem-een-oranje-kleur-en-sprinkles.html

  Groetjes, Hazel

 • Renske
  Geplaatst op 15:46h, 23 juni

  Hoi!

  Voor het Foodblogevent heb ik een zomerse Eton Mess gemaakt!
  http://dekookster.wordpress.com/2014/06/09/eton-mess/

  Groetjes,
  Renske

 • Foodinista
  Geplaatst op 09:55h, 25 juni

  Hoi Hazel,

  Leuk dat je deelneemt en ziet er heerlijk uit!
  Inderdaad, jammer van London. Ik heb er met een flinke zwangere buik rond gelopen en was ook helaas niet de gehele dag aanwezig. Dus dat kan het zijn. Op naar volgend jaar. Ik vond het in ieder geval erg geslaagd!

  Groetjes,

  Daphne

 • Foodinista
  Geplaatst op 09:56h, 25 juni

  Hoi Renske!

  Bedankt voor je inzending! Een lekker zoet recept! Ga het sowieso een keer maken. 1 juli weet je meer!

  Groetjes,

  Daphne

Geef een reactie