Foodblog Foodinista meet the foodblogger contact waarom bloggen

Foodblog Foodinista en Lifestyleblog Meet the Blogger NL

Deel deze post

Na een aantal jaar in de horeca en toeristische sector gewerkt te hebben en diverse functies heb ik mijn eigen visie gecreëerd en vind ik het leuk om deze te delen met passie en plezier. Want naast werk ben ik in vrije tijd ook nog graag in de horeca te vinden, thuis in de keuken of met mijn neus in een kooktijdschrift, kookboek of op de bank tv kijkend naar diverse kookprogramma’s.

Foodblog Foodinista in tien begrippen

1. Restaurants

2. twintig minuten recepten

3. hotspots

4. eten op reis

5. Brabant

6. Dress to impress; Shoppen!

7. Shoptips en cadeautjes

8. Mama en kinderen

9. Amsterdam

10. Foodfestivals en events

Concept

Op Foodblog Foodinista deel ik mijn Foodlifestyle. Eten is een feestje en goed eten een lifestyle. Eten moet leuk en lekker zijn, maar bij voorkeur makkelijk te bereiden. De recepten zijn dan ook makkelijk na te maken ook al zijn het recepten die iets langer moeten stoven. De recepten komen terug in de 20 minuten recepten, aan tafel recepten en het wordt voort gezet bij de snoep en ontbijtrecepten die niet te veel werk in de keuken inhouden en zeker niet moeilijk zijn.

Koken doen we niet altijd zelf dus de leukste en nieuwste hotspots vindt je terug bij Foodinista en ook als je op reis gaat kan ik je leuke adresjes aanraden.

Om het koken leuker te maken de mooiste kookboeken en fijnste musthaves voor in de keuken en ga je buiten de deur eten of borrelen dan is een beetje dress to impress ook niet verkeerd.

Met blog Foodinista zijn diverse samenwerkingen mogelijk en ook kun je daar natuurlijk op de blog het resultaat van terug vinden in leuke acties!

Meedenken met Foodblog Foodinista of mag ik met jou meedenken? In contact komen? Voor meer informatie. Mail mij op daphne@foodinista.nl

Like Foodblog Foodinista of Facebook en volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest.

Geen reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: