Foodblog event juni 2014 De winnaar

Foodblog event juni De Winnaar

Deel deze post

Don’t blame it on the sunshine, don’t blame it on the moonlight, don’t blame it on all the good times, maar het was een rustige maand voor het Foodblog Event van juni. Maar aanmeldingen zijn er gekomen in juni en heerlijke aanmeldingen! Maar ook voor het Foodblog event juni De Winnaar is…

Wellicht was het voor mij ook wel een drukke maand met een vakantie, verjaardag, bruiloft (niet van mij hoor!) en een onverwachte ziekenhuisopname in verband met mijn zwangerschap, waarvan ik nog steeds een beetje moet opknappen. Dus hectische en het hoofd was best even leeg, maar ook zo vol! Het maakt mij natuurlijk niet minder trots dat ik het Foodblog Event van juni 2014 mocht organiseren, de laatste lente en de eerste zomerdagen, heerlijk! En dat zie ik terug in de recepten met als thema London. De frisse lente en zomer!

Beiden recepten ga ik zeker nog maken, ja het zijn twee inzendingen en dat maakt het zo ontzettend moeilijk! Want ik vind ze beiden even heerlijk, fris en creatief!

Om te starten met de Eaton Mess van De Kookster Fris en helemaal van dit seizoen! Zelf zal ik gaan voor de ‘makkelijke versie’ want daar heb ik nog heerlijke rozenmerengues voor in huis, meegebracht uit London. De tweede inzending is van Cookie Cottage Merengues met oranjebloesem, oranje kleur en springkles. Tja en deze tijd dat alles wel oranje mag zijn, zijn ze natuurlijk ook helemaal in het seizoen. Ik vind ze heel mooi gemaakt en strakke fotografie.

Foodblog Event Juni De Winnaar

Ik krijg van beiden echt behoorlijke zoete trek, maar heb uiteindelijk toch een keuze moeten maken. En de winnares is: De Kookster! De Eton Mess is eigenlijk door iedereen te maken, omdat je voor een moeilijke en makkelijke variant kunt kiezen en ook het light concept spreekt mij wel aan. In de zomer zijn zoete toetjes tenslotte echt heerlijk en een beetje light dat mag wel!

Gefeliciteerd Renske van De Kookster en succes met organiseren van het Foodblog Event juli 2014!

Dessert recept van Foodblog Foodinista

Is een Eton Mess je favoriet? Wat dacht je dan bijvoorbeeld van dit Eton Mess recept wat je hier kunt vinden op de blog?

Meer dessert recepten ontvangen van Foodblog Foodinista. Volg Blog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie