Fit september kookboeken tips Skinny Six Chicks love Food foodblog Foodinista nieuw kookboek

Fit september kookboeken tips

Deel deze post

Winterkilo´s? Ook de zomerkilootjes zijn met regelmaat een kleine uitdaging. Ook al gaan we regelmatig aan de salades. De bbq nodigt ons uit, zomerse cocktails, tapas, een wijntje of wit biertje extra. In september na de vakantie perikelen komen we helaas weer met beiden voetjes terug in de realiteit en dan komen er ook weer hele leuke kookboeken aan met een, ja hele healthy lifestyle. Zijn het vervelende kookboeken? Nee zeker niet. Het langverwachte kookboek van de Chicks love Food bijvoorbeeld! Tijd je levensstijl weer aan te pakken om door te gaan naar de gezellige Nederlandse decembermaand, laat je hier dan inspireren.

Fit september in met de tips van Foodblog Foodinista

Kookboek tip nr. 1 voor een fit september: Skinny Six van Chicks love Food

Na het super populaire 5 or less kookboek van de Chicks is er nu het best wel snel uitgebrachte, maar lang verwachte Skinny 6 kookboek van de dames. Wederom vol met supersnelle en simpele recepten met maar 6 ingrediënten voor skinny recepten voor een gezonde levensstijl om je na de zomer weer terug op de goede weg te krijgen. Wat natuurlijk ook erg fijn is dat de chicks met erg weinig ingrediënten koken en het ook nog een beetje voordelig is in de portemonnee na een iets duurdere zomer met terrasjes, vakanties en andere gezellige uitgaven.

Fit september kookboeken tips Skinny Six Chicks love Food foodblog Foodinista nieuw kookboek

Kookboek: Skinny Six
Auteur: Elise Gruppen en Nina de Bruijn
Aantal pagina’s: 144
Aantal recepten: ongeveer 99

Kookboek tip nr. 2 voor een fit september: De little black dress challenge

Oh, oh! Mijn favoriete LBD is toch niet meer zo perfect als voor de zomer. HELP! In 6 weken is het opgelost. Alleen wel dit plan even volgen. Mieke Kosters gaat je helpen. Het voordeel bij dit plan, het gaat niet om wat je eet, maar om hoeveel je eet. Het klinkt als muziek in de oren. Blijven eten, wat je eet, maar stoppen met de hoeveelheid. Uhm nu die switch nog omzetten. Het klinkt wel heel goed!

Little black dress challenge gezonde levensstijl boeken tip foodblog Foodinista september 2015

Boek: De Little Black Dress Challenge
Auteur: Mieke Kosters
Aantal Pagina’s: 128

Kookboek tip nr. 3 voor een fit september: In perfecte conditie

Ken je het gevoel van of gezond eten of sporten, maar alles bij elkaar goed combineren is soms best lastig en naar de sportschool gaan is tijdrovend. Vervolgens heb je heel veel honger. Hoe combineer je dit nu allemaal goed en hoe verzamel je veel energie. Van wie kun je dit beter leren dan van een topsporter? Top hockeyster Ellen Hoog heeft hier haar eerste kookboek over geschreven en niet alleen over eten, maar ook juist de combinatie met sport. Al haar tips en tricks staan in het boek van Ellen Hoog en juist gezond eten kan heel lekker zijn!

in perfectie conditie Ellen hoog fit september maand kookboeken foodblog Foodinista

Kookboek: In perfecte conditie
Auteur: Ellen Hoog
Aantal pagina’s: 224
Recepten: 45 + 36 sportoefeningen

Meer inspiratie voor een gezonden levensstijl kijk hier verder voor recepten en op zoek naar meer interessante boeken om je levensstijl een push te geven? Kijk dan hier.

Meer blogs van Foodblog Foodinista? Volg foodblog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie