Fish and Chips in Londen Hotspot

Fish and chips in Londen

Deel deze post

Fish and chips in Londen dat moet gegeten worden. Het hoort er gewoon bij. Bij Engels eten denk je nu éénmaal aan Fish and Chips, pies, high teas en nog een paar gerechten en maaltijdvormen. Deze keer staat de Fish and chips geheel in de aandacht en hebben we een aantal leuke adresjes in Londen voor je uitgezocht, maar één was echt geweldig en daar komen we graag terug bij een volgend bezoek aan Londen.

De vooroordelen van Fish and chips? Even denken, want hier komen een aantal clichés. Fish and chips is voor een Engelse maaltijd voordelig, vis is verantwoord en heel gezond (we vergeten dat de gehele maaltijd gefrituurd wordt), je eet echt Engels dus je bent een echte toerist. Goed bezig denk ik zo. Beiden keren in Londen heb ik mij er aan overgegeven, want op reis eet je een cultureel gerecht.

Fish and chips in Londen wordt door Foodinista gegeten bij deze hotspot voor fish and chips.

Fish and Chips in Londen bij Kerbisher & Malt

De Fish and chips restaurantjes van Kerbsiher & Malt hebben meerdere locaties in Londen en dat is erg fijn. De Fish and Chips is hier namelijk erg lekker en de restaurantjes zijn hip. Extra, wat bij de meeste fish and chips locaties niet is, je wordt bij Kerbsiher & Malt bedient. Je kunt er echt een dinertje van maken. Kerbisher & Malt is namelijk net iets meer dan een Londense snackbar. In Londen wordt Fish and Chips tenslotte veel langs de straat gegeten en het is ook leuk om op vakantie echt uit eten te gaan deze mogelijkheid biedt Kerbisher & Malt. Zij bieden naast diverse Fish & Chips mogelijkheden ook diverse voorgerechtjes, zoals dagverse garnalen en crispy fish bites. Als hoofdgerecht kun je kiezen uit vier soorten vis voor je Fish, chips en diverse sauzen en garnituren.

Fish & Chips in Londen
Verse garnalen Kerbisher & Malt
Fish and Chips in Londen Hotspot
Fish and Chips

Het adres van Kerbisher and Malt waar wij hebben gegeten:
164 Shepherds Bush Rd Hammersmith, London W6 (deze locatie is tussen Shephards Bush en Nothing Hill)

Ben je hier niet in de buurt dan zijn er nog een aantal andere locaties. Neem voor meer informatie een kijkje bij Kerbisher & Malt. Ook typisch Londen? Ga dan naar de leukste markten in Londen.

Boek een citytrip Londen en verblijf in de meeste mooie design hotels voor de leukste prijzen. Ik zocht mijn favoriete hotels en appartementjes voor je uit.

De leukste hotels in Londen

Foodinista’s favoriete hotels in Londen zijn: Qbic Hotel Londen (budget en erg design), Staycity aparthotels (budget, design en met keukentje voor al het geweldigs van de markten in Londen), The Cumberland (Design, centraal en vergeet de High Tea niet).

Direct de nieuwste blogs en meer foodtravel ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie