Feta borrelhapje Feesthapje cranberry feta en munt

Feta borrelhapje

Deel deze post

Borrelhapjes zelf maken is leuk. Op zoek naar een beetje een creatieve smaak? Dan zijn deze feta borrelhapjes weer eens iets anders. Combineer feta, cranberry en een beetje munt en lees het recept zo snel mogelijk en maak van de feta borrelhapje weer een nieuw borrelhapje voor op de borrelplank wat je snel en simpel zelf maakt.

Feta borrelhapje (12 stuks)

100 gram feta
25 ml creme fraiche
50 gram gedroogde cranberry
1 eetlepel verse munt blaadjes
1 theelepel zwarte peper
1 theelepel olijfolie
12 mini bladerdeeg cupjes (haust)

Tips voor het maken van de feta borrelhapjes:

Moeilijkheid 1-5: 1
Tijdsduur: 10 minuten
Benodigdheden: spuitzak of lepel, hakmolen, schaar, snijplank

De borrelhapjes

Verkruimel de feta heel fijn. Meng deze met de creme fraiche en cranberry’s in de hakmolen. Was de munt en knip deze heel fijn en meng deze door het mengsel. Strooi de zwarte peper er doorheen en meng het er doorheen. Verdeel het mengsel over de bladerdeegcupjes. Dus kun je kant en klaar kopen bij iedere supermarkt.

Maak je bruchetta’s? Snij een ciabattabrood in mooie plakken en bedruppel deze met olijfolie. Schuif het ciabatta brood op 175 graden 10 minuten in de oven, zodat het mooi knapperig wordt. Wanneer het mengsel is verdeeld, bedruppel de hapjes met een druppel olijfolie voor een mooie glans.

Meer borrelhapjes maken? Kijk dan ook eens bij deze recepten:
* 5 x inspiratie voor een leuke borrel met borrelrecepten
* Snelle vissalades maak je zelf met zalm en forel

Meer foodblogs en recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie