Favoriete kookboeken maart foodinista foodblog

Favoriete kookboeken in maart

Deel deze post

In maart wordt het weer genieten met een aantal heerlijke kookboeken die er weer aankomen. Ondanks dat er steeds minder boeken worden gelezen, blijf ik toch echt dol op kookboeken en eet ik ze een soort van bijna op. Met de kookboeken die in maart uit worden gebracht, gaan we al weer een beetje richting het voorjaar en wordt er door Delicious al weer gedacht aan de meest lekkere salades, budget koken met de weight watchers en oké minder voorjaar en ook minder slank gaan we kroketten maken, maar natuurlijk wel heel lekker voor bij de borrel. Dit zijn mijn favoriete kookboeken in maart.

Foodinista favoriete kookboeken in maart

Weight Watcher Budget Koken

Als ik dan toch op dieet ga en ga opletten dan geef ik toch echt een voorkeur aan de Weight Watchers. Het puntentellen concept. Een beetje niets moet, alles mag. Nou ja alles mag met mate en je wordt weer bewust van wat je eet. Een ander voordeel van het dieet je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Een andere vraag is het eigenlijk wel een dieet? Is het niet meer een lifestyle, want als je, je eenmaal bewust bent van wat je eet, dan kun je dit vaak volhouden of weer snel terugpakken. Vindt je toch dat minder vet eten, boven budget is of gezonder eten. Dat kan ik mij namelijk goed voorstellen, want met regelmaat is dit wel zo. Daar hebben ze over nagedacht. De Weight Watchers heeft namelijk een kookboek samengesteld met allemaal leuke recepten met een beetje hulp hier voor. Weight Watcher Budget Koken. Snel weer fit voor de lente en zomer en ook nog voor een budget met dit kookboek.

Favoriete kookboeken maart weight watchers budgetkoken

Delicious Hét Saladeboek!

Ja we gaan weer richting het voorjaar en natuurlijk de zomer! Dan krijgen we op de één of andere manier ook automatische meer trek in salades. Ik in ieder geval wel. Dat vinden ze bij Delicious ook en hoe dan ook van al die heerlijke recepten van Delicious ben ik sowieso fan. Al heb ik veel te weinig tijd om ze allemaal te maken vind ik de tijdschriften en de kookboeken van Delicious al één groot feest om door heen te bladeren en bij te watertanden, maar richting de zomer is Hét Saladeboek van Delicious wel een musthave onder de kookboeken voor de lekkerste salades als hoofdgerecht of als bijgerecht.

Nieuw kookboek Delicious Het Saladeboek

Kroket van de chef

Oh zo lekker een kroket! En met dit kookboek over kroketten ga je het leren en niet alleen de normale rundvlees of kalfskroket, maar heel veel soorten kroketten en wel van de koningin van de kroketten. Dat zeg in ieder geval Sergio Herman, maar laten we eerlijk zijn Sergio Herman is ook niet zomaar iemand. Dus kroketten om van te smullen. Daphné Aers heeft trouwens ook twee krokettenbars, daar moet ik ook maar eens naartoe een bucketlist dingetje. Maar eerst dit kookboek om ze zelf te maken. In het boek staan wel vijfentwintig kroketten recepten!

Nieuw Kookboek kroket van de chef

Foodinista heeft nog meer favoriete kookboeken. Als eerste de nieuwste foodblogs en shoptips van Foodinista ontvangen? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

2 Reactie's
  • alexa
    Geplaatst op 21:41h, 01 maart

    ziet er leuk uit!

  • Anna
    Geplaatst op 02:54h, 02 maart

    Ziet er mooi uit! Vooral die van Delicious lijkt me tof!

Geef een reactie