Dagelijkse kost Jeroen Meus kookboek review foodblog Foodinista

10x Favoriete kookboeken in 2016 van Foodblog Foodinista

Deel deze post

De gezelligste maand van het jaar is begonnen en ook de laatste maand van het jaar. Iedere maand tip ik mijn favoriete kookboeken met een thema. Regelmatig review ik ook een leuk kookboek waar ik enthousiast over ben op de blog. Dit jaar zijn er veel kookboeken voorbij gekomen op de blog en als je op zoek bent naar een leuk Kerstcadeau dan is een kookboek zeker een heel leuk idee! In deze laatste maand vind ik het tijd om mijn favoriete kookboeken in 2016 te verzamelen in willekeurige volgorde, want alle kookboeken beschrijven allemaal een ander thema.

10x Favoriete kookboeken in 2016 van Foodblog Foodinista

Favoriete kookboeken in 2016 Pattisserie foodblog Foodinista

Het geweldige bakboek Patisserie! met alle kneepjes en tips voor het perfecte bakken is dit jaar in een nieuwe en herziene uitgave uitgebracht. Een echte musthave.

Nieuwe kookboeken tips Greek van George Calombaris

Greek het Griekse kookboek van de Masterchef Australia chef met Griekse roots George Calombaris is een echte musthave als je fan bent van de Griekse keuken en deze ook graag thuis zou willen bereiden.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Kookboek Love & Lemons review op foodblog Foodinista met recept voor cashewnoot dip

Zoekend naar variaties in de vegetarische keuken en creatieve vegetarische recepten. Dan is Love & Lemons het kookboek om te hebben. Nog een voordeel het kookboek Love & Lemons is een strelend kookboek voor het oog.

Food plus bier kookboek review en recept voor gebakken rijst met krab foodblog Foodinista

Iets anders dan Love & Lemons, bijna het tegenovergestelde; Food & Bier, maar voor mij ook een absolute musthave en even mooi om doorheen te bladeren met heerlijke recepten en prachtige bier en spijscombinaties.

Kookboek Let's Go Paleo met aardbeienreep recept van Foodblog Foodinista

Let’s go Paleo! Voor het kookboek Let’s go Paleo was ik best wel onbekend met Paleo, maar het is een cleane levensstijl en heerlijk. Wil je er ook over weten dan is het kookboek Let’s go Paleo een aanrader en voor kinderen en koken met kinderen Let’s go Paleo Kids.

Kookboek Skinny Soep winnen foodblog Foodinista met recept pittige paddenstoelsoep foodblog Foodinista

Het kookboek Skinnysoep staat vol met gezonde recepten om het jaar gezond mee te beginnen. Soepjes, maar ook gezonde en skinny bijgerechten. Een inspiratieboek met inzichten en heerlijke gezonde smaakcombinaties.

Spiraalsnijder kookboek 80 recepten foodblog Foodinista

Ik ben ook de gelukkige bezitster van een spiraalsnijder en deze zou ik veel vaker moeten gebruiken. Een goed voornemen voor 2017. Daar kun je namelijk hele gezonde recepten mee maken. Het kookboek 80 recepten met de spiraalsnijder geeft heel veel inspiratie en kost ook maar tien Euro.

Favoriete kookboeken 2016 kookboek Guus Meeuwis

Een combinatie van een bekende thuiskok en een chefkok, maakt het culinair koken simpel of het thuiskoken culinair. Het kookboek van Guus Meeuwis is in ieder geval bourgondisch en een musthave met voor iedere dag wel een recept.

herfst kookboeken tips Lekker Miljuschka van foodblog Foodinista

Lekker Miljuschka! De naam zegt het al, gewoon Lekker! Met de beste cheesecakes, pastagerechten, ovenschotels en alles om iedere dag te koken met een beetje veel tips van Miljuschka om het allemaal perfect en Lekker op tafel te zetten.

Dagelijkse kost Jeroen Meus kookboek review foodblog Foodinista

Nog een kookboek van een andere chef met liefde voor de Bourgondische keuken het hele jaar door perfecte gerechten op tafel? Dan is het kookboek Dagelijkse kost van Jeroen een absolute musthave. Op de blog deelde ik al het recept voor de konijn stoofschotel.

Welk kookboek was in 2016 jouw favoriete kookboek?

Meer blogs en kookboeken tips ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie