warmte eiermand paastafel styling praktisch

Favoriete items voor de paastafel styling

Deel deze post

Bijna Pasen en het wordt weer tijd om je huis weer iets gezelliger te maken, in ieder geval in Paassfeer. Organiseer jij deze keer het paasontbijt, de paasbrunch of de paaslunch? Dan is het wel leuk om de paastafel een beetje gezellig te stylen met een paar leuke paasitems of komen wellicht een paar praktische items wel van pas. Voor mij is dat dit jaar ook zo. Voor het eerst in ons nieuwe huis. Wat al een feest is en nog niet alles is af, maar toch willen wij deze eerste week in ons nieuwe huis met Pasen vieren. Een paar leuke en makkelijk items, maken het dan wel leuker dus ik ben op zoek gegaan, waar ik deze even snel online kan shoppen en ik heb de leukste en makkelijkste verzameld in dit blog voor de gezelligste en makkelijkste paastafel styling. Vindt jij ze ook interessant voor jouw paastafel styling click dan op de link of de foto.

Paastafel styling items

Mijn favoriete kleine items voor een gezellige items voor een beetje paastafel styling. Praktisch en gezellig.

paastafel styling mal voor boterlammetje

Even net iets anders maak je boter of kruidenboters in dit boterlammetje een paastafel en lentetafel gevoel.

eiermandje paastafel styling

Gezellig op tafel voor de geschilderde eitjes dit eiermandje, maar ik zie ons kleine mannetje ook volgend jaar met pasen eieren zoeken in de tuin met een lief mandje in zijn hand. Maar misschien romantiseer ik het dan te veel.

Kip eiermand paastafel styling

Bij het ei hoort de kip. Gezellig dan ook om de eieren in deze eiermand op tafel te zetten met pasen maar dat kan ook op ieder ander moment.

Foodinista heeft nog meer favoriete musthaves en natuurlijk geen Pasen zonder de voor de leukste eierdopjes.

Als eerste de nieuwste foodblogs en shoptips van Foodinista ontvangen? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

2 Reactie's
  • Dina
    Geplaatst op 21:09h, 25 maart

    Aaah ik vroeg me al af wat dat voor ding was, een warmtemand dus. :P

  • Foodinista
    Geplaatst op 07:35h, 26 maart

    Inderdaad! Rustig ontbijten en geen haast om direct met je eitje te beginnen. Save the best for last.

Geef een reactie