Blond Amsterdam ontbijtset

Exclusief Blond Amsterdam ontbijtset

Deel deze post

Voor de echte fans van Blond Amsterdam en als je op zoek bent naar een heel leuk cadeautje voor Sinterklaas en Kerst opgelet! Blond Amsterdam viert de winter! Misschien heb je de dames al gezien bij Koffietijd of de reclame al voorbij zien komen op RTL4. Er is een limited edition Blond Amsterdam ontbijtset exclusief bij Bol.com en wat is deze set leuk!

Exclusief Blond Amsterdam Ontbijtset

Gezellig ontbijten in de winter met dit vrolijke Blond Amsterdam ontbijtsetje van het winterservies van Blond Amsterdam. Het ontbijtsetje is exclusief verkrijgbaar bij bol.com. De set is van aardewerk en superhandig, want je kunt het gewoon schoonmaken in de vaatwasser en even iets opwarmen in de magnetron is ook geen probleem. Fijn voor de koude winter een warm ontbijt om de dag mee te beginnen.

Praktisch

De Blond Amsterdam ontbijtset bestaat uit:
1 beker
1 ontbijtkom
1 ontbijtbordje

Ontbijtset Blond Amsterdam

Dit unieke winterservies van Blond Amsterdam is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Blond Amsterdam, bol.com en RTL4 en maakt onderdeel uit van het Blond Winterservies.

Direct de nieuwste blogs en meer leuke acties ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie