Goed gekleed op stap voor iedere gelegenheid - Dress to Impress

Dress to Impress: Zo ga je goed gekleed op stap voor iedere gelegenheid

Deel deze post

Nog even en de lente komt eraan. Kun je ook niet wachten? Ik vind het in ieder geval heel fijn! Laten we eerlijke zijn. Meer zonuren en warmte! Fijn toch. Laten we er in ieder geval vanuit gaan dat we daarop kunnen rekenen. Ook de garderobe kan wel een boost gebruiken. Weg met de wintertruien en dikke winterjassen, al is het deze winter wel meegevallen, maar toch grijp je er best wel snel jaar, het is iets natuurlijks. Maar laten we meer plaats gaan maken voor jurkjes, luchtige jumpsuits en leuke colbertjes en vestjes. Wat vooral belangrijk is dat zijn een aantal leuke basics voor in de kledingkast, waarmee je eindeloos kunt combineren of je nu naar het werk gaat, naar het strand, uit eten gaat of misschien wel naar een bruiloft. Sommige items kunnen heeft flexibel zijn, maar uiteindelijk is het afhankelijk van de styling en daarbij komt het neer op de juiste accessoires. Daarbij kan het soms zo zijn dat je iets meer investeert in een mooi basiskledingstuk van betere kwaliteit, maar waar je wel veel plezier van kunt hebben. Iedere keer zie je er dan toch weer anders uit. De vraag is hoe doe je dat dan? Met deze tips! Goed gekleed op stap voor iedere gelegenheid met twee mooie basic kleding items.

Bouw met 2 kleding items een garderobe op

Ik was een echte shopaholic. Echt waar ik kocht maar kleding raak. Oké er was ook een tijd voor mijn twee zwangerschappen dat ik overal veel makkelijker in paste en ik had veel meer tijd om te shoppen. Een makkelijk tijd verdrijf. Alles verandert uiteindelijk. Ik kocht weer iets los en vervolgens wist ik het niet te combineren. Tegenwoordig denk ik meer na. Ik shop direct een setje of een mooi basis kledingstuk waar ik omheen kan bouwen en eindeloos mee kan combineren. Misschien saaier, maar wel efficiënter, duurzamer en met een gezin ook minder tijdrovend. Want regelmatig bestaat de dag uit opschieten en haasten en heb ik gewoon geen tijd om uren in de kast te graaien en vervolgens voor de spiegel te staan. Dan is het makkelijk om een basis jurk of jumpsuit aan te trekken en van vest naar jasje te wisselen. Make-up bijwerken en gaan. Zo kun je na een school en werkdag zo aanschuiven bij een diner. Maar welke 2 items mijn ideale tips zijn? Hier komen ze!

Goed gekleed op stap voor iedere gelegenheid met 2 basis kleding items

Zoals gezegd we hebben het tegenwoordig allemaal druk. Dus een mooie, elegante, maar praktische garderobe kan geen kwaad. Ik ging rond kijken bij Jeroen Beekman mode. Waar je je online kunt verlekkeren aan heel veel mooie kleding merken.

Tip 1: De rode jurk met witte stippen

Zo veel mijn oog ook op het vrouwelijke en vrolijke Kyra & Ko, vorig jaar kon ik het ook shoppen bij mij in het dorp, maar nu helaas niet meer dus gelukkig kan ik nu hier rondkijken. Ik weet dat de jurkjes van hoge kwaliteit zijn en een hele mooie pasvorm hebben, ook bij rondingen. Echt en tip! Je staat er niet in uitgetekend met bijvoorbeeld je mamabelly, kortom het is de extra Eurootjes wel waard. Daarbij gaat de kleding lang mee en is de kleding duurzamer in gebruik. Mijn oog viel op de vrolijke rode jurk met witte grote stippen.

Oranje jurk met witte stippen van Kyra & Co

Maar ik krijg er gewoon echt een lentegevoel en zomergevoel van. Daarbij heb ik natuurlijk gezegd dat je de jurk kunt combineren, want daar gaat het tenslotte over. Goed gekleed op stap voor iedere gelegenheid. De jurk bedekt de schouder en is over de knie. Netjes dus en suitable. Met een wit jasje en pumps ben je heel netjes! En klaar voor het werk, maar met een vestje op frissere dagen sandaaltjes klaar om een terrasje te pakken. Vergeet ook het strand niet met flipflops. Ga je voor een stoere look? Met cowboy boots en een lange ketting om ben je klaar voor de zaterdag en een avondje uit. De jurk staat natuurlijk ook heel sportief met witte Nike air max om op zaterdagochtend mee naast het sportveld te staan en de kids aan te moedigen. Die Nikes verwissel je in de avond voor je pumps voor een etentje. Voldoende inspiratie denk ik?

Tip 2: De zwarte jumpsuit

De zwarte jumpsuit! Het is bijna de excuus truus in de garderobe. Want heb je een mindere dag, dan is een jumpsuit de uitkomst. Stap je uit bed dan lijkt het alsof je zo je pyjama weer aanschiet. Zo lijkt het wel. Dan is het alleen de kunst nog; hoe ga je de jumpsuit verder dragen. Bij 10 days vond ik een mooie stretch jumpsuit die je zowel sportief kunt aantrekken als meer gekleed met een jasje. Kortom een drukke dag en makkelijke kleding? Sneakers onder je jumpsuit, vestje aan en gaan! Maar naar het werk of een avondje uit? Jasje over de jumpsuit, pumps aan en je bent altijd goed gekleed in de nieuwe Little Black Jumpsuit.

Zwarte jumpsuit

Meer Foodinista-modetips ontvangen? Houd de categorie Dress to Impress in de gaten, volg mij op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie