Dress to Impress Musthave zomerse sandalen

Deel deze post

De laarzen kunnen uit en de voeten mogen weer gezien worden, want het is lente! Nou ja tenminste als het weer het toelaat natuurlijk. En gelukkig zijn er ook hele leuke en mooie zomerse laarzen, maar wat is het altijd fijn als alle leuke zomerse sandaaltjes weer aan mogen en wat is de trend van deze zomer geweldig leuk en vrolijk. Ik ga in mei naar Griekenland en daar kun je ook de leukste sandaaltjes shoppen. Afgelopen jaar kocht ik al een paar, maar ik zal het dit jaar ook wel niet kunnen weerstaan. Ga je niet die kan op, dan heb ik ook een aantal paar vrolijke zomerse sandalen uitgezocht die deze zomer zeker gaan stralen.

5x Zomerse sandalen in de Dress to Impress

Zomerse sandalen met kwastjes roze en goud shoptips van blogger Foodinista

Heerlijk zomers en klaar voor een zomerse dag onder je favoriete jeans of zomerjurkje, maar één ding is duidelijk het is tijd dat de echte zomerse dagen komen of tijd voor vakantie, zodat de zomerse sandaaltjes met kwastjes aan kunnen!

Zomerse teensandaatjes met pompons Dress to Impress Foodinista

Waar je ook deze zomer niet omheen kunt zijn de zomerse teensandaaltjes met pompons al even vrolijk zijn de zomerse teensandaaltjes met kwastjes. Welke zijn jouw favoriet? Ik vind ze eigenlijk beiden even vrolijk.

Griekse sandalen met pompons en spiegeltjes Dress to Impress Foodinista

Nog meer versieringen, dan kies je ook voor de sandalen met versieringen en kies je niet voor sandalen met een gespje, maar ga je de sandalen deze zomer vastknopen rond de enkele en lage kuit.

Plateau sandaal met jeans en pompons favorieten blogger Foodinista

Eigenlijk zijn deze plateau sandalen van Replay echt mijn favorieten stoer, maar ook super vrouwelijk. Afgewerkt met goud en jeans. Niet te opvallend, maar wel heel erg leuk met de pompons. Ik vind ze echt heel mooi en leuk! Ik wil ze heel graag hebben. Voor onder een jeans, want jeans on jeans mag en voor bij een zomers jurkje.

Plateau sandalen met rode pompons favorieten blogger Foodinista

Nog een stukje hoger, maar wel heel vrolijk helemaal klaar voor een avondje uit in zomerse sferen zijn deze plateau sandalen met natuurlijk de kleine subtiele pompons! Ik word er vrolijk van en krijg zin in de zomer.

Welke zomerse sandalen in deze Dress to Impress zijn jouw favoriet? Eigenlijk vind ik ze allemaal heel erg leuk, maar het liefst zou ik de gouden jeans sandalen shoppen. Ik ben nieuwsgierig naar jouw favorieten.

Meer dress to impress favorieten ontvangen van Foodinista? Volg mij op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

2 Reactie's
 • jonna@burgertrutjes
  Geplaatst op 09:07h, 24 april

  Oh wat een leuke sandaaltjes! We hebben wel dezelfde smaak. lekker vrolijk!
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Gevulde kipfilet met spek en kaas – RECEPTMy Profile

 • Yvonne
  Geplaatst op 20:35h, 25 april

  Wat een leuke sandalen allemaal! Hoewel die onderste mij een te hoge hak hebben, daar kan ik echt niet goed op lopen. Ik heb vorige maand al een paar sandalen gekocht… in Alicante tijdens een weekendje weg. Piccolinos… zitten heerlijk! :) Dus ik mag heel even niet meer vind ik. Maar dat is wel lastig. :)
  Yvonne onlangs geplaatst…Aswan, met stip het meest relaxte EgypteMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: