Love you theemok de liefste thee en koffiemokken voor moederdag

De liefste thee en koffiemokken voor moederdag

Deel deze post

Voor moederdag geef je, je moeder liever iets persoonlijks en echt iets voor haar alleen. Sowieso is niet alleen het geven leuk, maar iets persoonlijks is ook leuk om te krijgen. Of een koffie en theemok hier onder valt dat is misschien een twijfel geval, maar je drinkt er wel iedere dag uit en het is klein en lief. Ik ben natuurlijk een foodblogger dus de moederdag cadeautjes waar ik het over heb blijven cadeautjes met eten of drinken en die ik zelf ook heel leuk vind. Drink jij ook vaak koffie of thee met je moeder en ongetwijfeld doet ze dat ook nog heel vaak zonder jou? Dan heeft ze met deze leuke cadeautjes altijd een bijzonder momentje, want dit zijn naar mijn mening toch echt de liefste thee en koffiemokken voor moederdag en natuurlijk ook nog voor een hele lieve prijs voor jouw portemonnee. Ik heb de liefste thee en koffiemokken voor Moederdag gevonden die ik ook zelf graag zou krijgen om mijn thee uit te drinken, waar je iedere dag blij van word.

De liefste thee en koffiemokken voor moederdag

Hip vrolijk en lief zijn ze de mokken voor Moederdag een leuk cadeautje om te geven en om te krijgen natuurlijk. Zelf vind ik deze koffie en theemok heel vrolijk.

Moederdag koffie en thee mokken cadeau idee

Het lijkt een simpele niet zo vrolijke boom, maar als de koffie en thee er in gaat komen er aan de boom veel vrolijke en lieve rose bloemen blaadjes. Een lieve koffie en thee mok toch voor moederdag? Ik word er zelf heel vrolijk van.

Lieve moederdag thee en koffiemokken voor moederdag

Met een hartje zeg je natuurlijk voldoende over de liefde voor je moeder en dat iedere dag met deze mok. De set bestaat trouwens uit twee mokken dus ook leuk één voor je zelf als je samen koffie of thee gaat drinken.

Koffie en theemokken voor moederdag met rood hartje cadeautip

Liever de mokken in de rode kleur van de liefde het is ook mogelijk. Zelf vind ik deze ook vrolijker, maar de wit zwarte iets mooier. Wat ook leuk is de bekers vullen met chocolade of andere snoepjes of koekjes voor moederdag yum. Ook een leuk idee geef er verse thee bij.

Love you theemok de liefste thee en koffiemokken voor moederdag

Met woorden zeg je het natuurlijk altijd goed, zoals met deze lieve thee en koffiemok voor moederdag met zo lief Love you.

Voor meer leuke cadeau ideeën kijk bij de cadeautips van Foodblog Foodinista.

Als eerste de nieuwste foodblogs en shoptips van Foodinista ontvangen? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie

Geef een reactie