Daphne's Zomer Happy Musthaves wk 5

Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 5

Deel deze post

Daphne’s Happy Musthaves – Favorieten

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. Al mijn favoriete items komen voorbij de nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je moet delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe (keuken) fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Kijk je mee met Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 5 en p.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link onder het product.

Meer Daphne’s zomer Happy Musthaves? Bekijk dan hier de Favoriete Happy Musthaves van Week 4.

Vegan ijsjes likken

Het lijkt erop dat ik steeds meer overstag ga. Natuurlijk eten we veel en graag groente. Alleen werd ik in Liverpool al verliefd op een vegan red velvet taartje, deelde ik vorige week al mijn liefde voor een vegan bak boek nu komt daar nog een geweldig chocolade ijsje bij!

Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 5 - Vegan chocolade ijsjes van Abbot Kinney's - Tips van Foodinista

Met deze chocolade ijsjes van Abbot Kinney’s is het echt niet nodig om een pakje boter weg te likken. Naast dat de ijsjes vegan zijn, lactose vrij dus, scheelt het ook nogal wat in vetten en calorieën mooi meegenomen! Maar uiteindelijk is de smaak natuurlijk ook belangrijk. Ik kan je vertellen na een goed onderzoek is gebleken dat de Coco Frostick een rijke chocoladesmaak heeft. In een doosje gaan er drie. Ik dacht er dus ook drie in de vriezer te hebben, maar de derde was opeens verdwenen.. Het chocolade ijs is ook verkrijgbaar in zo’n mooi beker ook een aanrader om lekkere toetjes mee te maken.

Meer Abbot Kinney’s ga je hier vinden. Helaas moet je voor het ijs nog wel even naar de winkel wandelen, zoals de AH of je vegan of biologische speciaalshop.

Snijden maar met Joseph Joseph

Mijn snijplanken, dan bedoel ik de huis, tuin en keuken snijplanken, waren aan vervangen toe. Ze worden dan ook goed gebruikt! Ik ben een trouwe fan van Joseph Joseph. Goede kwaliteit, zien er mooi uit en zijn praktisch in de keuken. Ondertussen hebben ook de snijplanken van Joseph Joseph een ware restyling ondergaan.

Nieuwe Joseph Joseph snijplanken - Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 5 - Tips van Foodinista

Zo staat deze nieuwe snijplank set bij mij te stralen in het brons, want naast zwart is er ook een zilver, gouden en bronzen set en zijn de snijplanken tegenwoordig zwart en gecoat. Minder bewijs van het snijwerk blijft dan ook achter.

De Joseph Joseph snijplanken ga je hier vinden.

Spelen maar! Het is zomervakantie

Het is zomervakantie! Vooral wanneer er kinderen zijn dan zal het je niet zijn ontgaan. De kinderen moeten ook iets te doen hebben. Spelen binnen of buiten. Bij ons zijn voor de allerkleinste deze SmartMax één groot feest! Van deze boerderijdieren naar auto’s alles kan aan elkaar gezet worden en van binnen aan tafel tot in het zwembad het is één groot leerzaam speelplezier.

Kinder Speelplezier in de zomervakantie - SmartMax Boerderijdieren - Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 5

Meer over de SmartMax en alle varianten ga je hier vinden.

Meer leuke shop tips en cadeau tips van Foodinista? Kijk dan hier verder.

Geen tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie