Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 3 - Tips van Foodblog Foodinista

Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 3

Deel deze post

Daphne’s Happy Musthaves – Favorieten

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. Al mijn favoriete items komen voorbij de nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je moet delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe keuken fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Kijk je mee met Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 3 en p.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link onder het product.

Meer Daphne’s zomer Happy Musthaves? Bekijk dan hier de Favoriete Happy Musthaves van Week 2.

Vingers aflikken bij de Mediterrané

Geniet je ook zo van Zuid-Europa? Krijg je er geen genoeg van, maar wil je wel eens iets anders dan pasta, pizza en vooral al die koolhdraten, want de keuken van de Middellandse Zee is toch veel meer?

Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 3 - Kookboek tip Het Mediterrane Dieet Kookboek - Tips van Foodblog Foodinista

Inderdaad het is veel meer. Het Meditterrane Dieet, zoals ze het noemen, bestaat uit veel meer. Zalige maaltijden kun je wel zeggen met het beste van de Mediterrane of de Middellandse Zee. Spanje, Griekenland, Italië, Kroatië… Waar je aan denkt deze sfeer komt terug in dit kookboek. Alleen dan vriendenlijk en gezond. Een dieet vind ik een groot woord. De recepten in dit kookboek zijn vriendelijker, koolhydraatarmen en lichter verteerbaarder en dat maakt het ‘dieetvriendelijker’ het zal de vraag beantwoorderen, waardoor de Italiaanse vrouwen zo slank blijven terwijl er pasta en pizza gegeten wordt. Omdat er zo veel meer is dan pasta en pizza. Inderdaad, want het geheim van Zuid-Europees genieten staat in dit kookboek.

Nieuwsgierig? Meer over het kookboek ga je hier vinden.

Een mooi glas maakt alles aangenamer

Word jij, net als ik, ook zo enthousiast van die kristal look glazen? Het liefst worden ze gebruikt voor whiskey, maar ja het is niet altijd whiskey tijd dus bruisend water kun je er ook prima uit drinken. Nou dan kwam ik nu toch iets leuks tegen! Tada!

Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 3 - Roze kristal look glazen - Tips van Foodinista

Libbey heeft deze glazen nu in diverse kleuren uitgebracht. Maar bijvoorbeeld ook in het roze, daar word ik zelf erg vrolijk van, ik vind het fris en zomers. Glazen voor op het wensenlijstje voor deze zomer, maar welke kleur zou jouw favoriet zijn?

De glazen bekijken? Kijk dan hier verder.

Stoppen met spenen – Zo makkelijk is het nog niet

Oh help! Ja ik ben mama. Misschien wist je het al. Dus afentoe komen er hier ook mama musthave tips voorbij. Ook deze keer. Van een kookboek, naar glazen gaan we zo naar een speentje van Difrax, want alles kan bij Daphne’s Happy Zomer Musthaves. Heeft mijn oudste nooit gespeend, denkt de jongste daar toch anders over. Hebben we het altijd beperkt tot de nacht. Gelukkig! Maar geeft haar overdag een speen en ze is dolgelukkig! Maar nu mevrouw 2 is willen we er vanaf. Difrax begrijpt dit.

Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 3 - Difrax Naturel Fopspeen - Stop met spenen - Tips van Foodinistaloveskids

De nieuwe Difrax Naturel is vanaf 18 maanden, minder mooie speelse kleurtjes, harder om op te bijten en dus veel minder leuk en lekker voor de dreumes en peuter. De vraag is natuurlijk werkt het? Ja wel qua spenen. Dus het is een succes. In het begint speent ze even, ga ik in de nacht kijken dan slaapt ze zonder speen. Succes! De andere speentjes pakte ze er continue bij als ‘lekker’. Wel valt het mij op dat het zuigreflex zich nu verplaatst. Dus we zijn er nog niet, maar alles op zijn tijd. Wel doen de speentjes hun werk.

Ook geïnteresseerd? De speentjes kun je bijvoorbeeld hier vinden. Wij vinden het het proberen waarde.

Niet gevonden wat je zoekt? Of meer leuke inspiratie op doen op de blog? Lees dan ook eens één van de volgende artikelen op Foodblog Foodinista.

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze cadeau tips voor vrouwen en persoonlijke en heerlijke cadeautjes?

Geen tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie