Hippe kids mode voor meisjes

Daphne’s Winter Happy Musthaves Wk 6 – Hip voor kids – Terug naar school kindermode

Deel deze post

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. Het grote bankhangen is voorbij voor de kinderen, want de scholen gaan, gelukkig, weer open. Een beetje netjes naar school is misschien ook een goed idee. Thuis kiezen wij snel voor een makkelijke broek en trui of een joggingpak. Relaxed en fijn in de was, maar naar school gaan we wer iets netter. Daarbij blijven kinderen ook groeien! Tijd voor het opfrissen van de kledingkast van de kinderen. Januari en Februari is natuurlijk ook een perfecte tijd om te shoppen, want de prijzen zijn natuurlijk ook heel erg aantrekkelijk! Met kleine veranderingen kun je al grote stappen maken en met één of twee out-fits lijkt de garderobe weer helemaal fris. In deze nieuwe Happy Musthaves wil ik dan ook de aandacht geven aan de mooie mode items die ik heb gevonden bij Jayno. Leuk en hippe kinderkleding en van het kindermerk Nobell kleding kopen voor hippe meisjes bijvoorbeeld. Mijn bevindingen ga ik met je in de blog delen. Dit is zoals we dat doen bij de Happy Musthaves van Foodinista. Je begrijpt het al in de happy musthaves deel ik mijn favorieten. Al mijn favoriete items en cadeau tips komen voorbij in de Happy Musthaves blogs. De nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan! Of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je moet delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de favoriete kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Kijk je mee met Daphne’s Winter Happy Musthaves? Dan kunnen de kids weer hip naar school.

Hip voor kids! Stel een hippe out-fit van No Bell samen

Niet alleen mijn 6-jarige mag weer naar school, wat heel erg fijn is! Maar ook de peuter van 2 jaar mag weer naar de kdv. Ook voor haar is het een feest, want steeds het zelfde rondje door de woonkamer, tuin en woonwijk zijn ook niet heel erg inspirerend. Het was naast heel erg druk en intensief ook gezellig de beiden kinderen thuis te hebben, maar het is geen vakantie dus het is fijn dat de mogelijkheid er even is. Florian is natuurlijk na een weekje weer thuis, maar voor Philou gaat opvang tijdens de voorjaarsvakantie door en dat is fijn! Dan kunnen we ook een beetje extra aandacht aan Florian geven. Misschien iets leuks doen? Al heb ik geen idee wat in deze tijd. Voor mezelf is online shoppen denk ik wel een grote hobby. Dus ook mode voor de kinderen. In ieder geval eindeloos rondkijken. Ik bestel ook al vaak vooruit, want het leuke is dat kinderen er toch wel een keer in groeien. Zo zag ik ook de leuke collectie van No Bell. Nog iets te groot voor Philou, maar Philou is lang en volgend jaar past ze er ongetwijfeld in. Dus ik stelde een leuk setje samen en voor een kleine prijs.

Shirtje voor stoere meisjes - Hippe kids mode
Rokje voor hippe meisjes
Broek voor hippe meisjes
Hippe kniekousen voor een rokje

Een shirtje, een broek en/of een rokje en hippe kniekousen voor onder het rokje.

Geen shop tips en cadeau tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie