Daphne’s Winter Happy Musthaves Wk 5 – Stap met stijl 2021 in

Daphne’s Winter Happy Musthaves Wk 5 – Stap met stijl 2021 in

Deel deze post

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. Het nieuwe jaar is begonnen. Na de feestdagen bekijk ik altijd mijn kledingkast goed. Het is dan tijd voor meer ‘dagelijkse en degelijke’ outfits. De feestkleding mag helaas weer in de kast. Daarbij kan een beetje opruimen ook geen kwaad sommige kleding en schoenen zijn aan vervanging toe. Dus tijd voor opruimen, want de winter duurt nog lang. Januari is natuurlijk ook een perfecte tijd om te shoppen, want de prijzen zijn natuurlijk ook heel erg aantrekkelijk! Met kleine veranderingen kun je al grote stappen maken. In deze nieuwe Happy Musthaves wil ik dan ook de aandacht geven aan de mooie mode items die ik heb gevonden van één van mijn favoriete merken: Tommy Hilfiger. Ik kijk natuurlijk eerst even voor mezelf dus bij Tommy Hilfiger voor dames, maar het is ook heel erg leuk om te matchen met de kinderen. Mijn bevindingen ga ik met je in de blog delen. Dit is zoals we dat doen bij de Happy Musthaves van Foodinista. Je begrijpt het al in de happy musthaves deel ik mijn favorieten. Al mijn favoriete items en cadeau tips komen voorbij in de Happy Musthaves blogs. De nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan! Of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je moet delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de favoriete kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Kijk je mee met Daphne’s Winter Happy Musthaves? Want jij wilt toch ook op stap met stijl 2021 in?

Op stap met stijl 2021 in

Mijn kledingkast werd grondig opgeruimd. Dit doe ik ieder jaar wel in de winter en in de zomer, maar ik denk dat ik er nu tijdens de lock down meer werk van maakte. Nog steeds heb ik nieuwe kleding nodig en ook nieuwe schoenen. Ook thuis. Met de jaren word ik wel wijzer in mijn aankopen. Meer mijn eigen stijl, meer favoriete merken en duurzamer. Tommy Hilfiger is bijvoorbeeld één van mijn favoriete merken, omdat het altijd stijlvol is. Klassiek en goed te combineren. Ook voor deze collectie vond ik weer een aantal favorieten. Prettig voor thuis, maar wij gaan ook regelmatig naar de Loonse en Drunense Duinen. Er even uit en een wandeling maken in de bossen. Zo zijn een mooie shawl, muts en regenlaarzen echte musthaves deze winter en lente.

Gekleed voor de warmte

Voor de koude dagen mooie en klassieke items. Dat ik van roze houd dat weet je wel. Tommy Hilfiger ook. Op koude dagen mogen een sjaal en muts niet ontbreken en met deze klassieke items kun je eindeloos mixen en matchen.

Stampen in de plassen en naar de speeltuin met favoriete regenlaarzen

Favoriete regenlaarzen van Tommy Hilfiger

Naar buiten! De bossen in en stampen in de plassen. Regenlaarzen zijn bij ons onmisbaar. Van deze Tommy Hilfiger regenlaarzen hebben wij al twee paar versleten. Super te matchen met veel out-fits en de kleine man draagt ze heel graag! Voor de dame zijn ze er ook in het rood, maar wat nog leuker is: de regenlaarzen zijn er nu ook tot maat 39! Dus je kunt ook zelf nog twinnen met je kinderen! Of de Tommy Hilfiger regenlaarzen gewoon voor jezelf shoppen.

Trendy regenlaarzen voor dames

Of toch liever trendy regenboots voor dames? Dat kan natuurlijk ook! Want deze booties zijn ook mooi en voor meerdere gelegenheden te dragen.

Klassieke boots – Verliefd!

Klassieke leren knee boots Tommy Hilfiger

Verder ben ik verliefd! Want zoals je een Little Black Dress nodig hebt in de kledingkast, want het matched altijd, zo heb je ook lange zwarte leren laarzen nodig. En ik vind deze zwarte leren knie lange laarzen: echt helemaal geweldig! En zo zijn er diverse prachtige laarzen waarmee ik zeg stap met stijl 2021 in!

De supermarkt is een uitje

Shopper van Tommy Hilfiger

Aangezien je enige uitje de supermarkt is en een wandeling in het bos, is een grote tas heel erg praktisch. Een tas is dan ook nog een mooie aankoop! Investeer in een mooie shopper! Grotere tassen zijn in 2021 ook weer helemaal hip! Logisch want we moeten weer spullen zelf meenemen, helaas. Ook de shoppers van Tommy Hilfger zijn echte plaatjes.

Geen shop tips en cadeau tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie