Daphne’s Winter Happy Musthaves Wk 2 – 5x Toffe Shoptips in de SALE voor foodies

Daphne’s Winter Happy Musthaves Wk 2 – 5x Toffe Shoptips in de SALE voor foodies

Deel deze post

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. Laten we 2021 met goede moed beginnen! Dit deden we natuurlijk met champagneglazen en de champagne tips. Ik hoop dat jullie goed geproost hebben en de wensen goed hebben uitgesproken. Want we kunnen met elkaar denk ik veel voorspoed gebruiken. Iets anders waar het jaar ook altijd mee begint en wat ook altijd veel plezier brengt? De Sale! Kortom uitverkoopt. Niet alleen voor mode natuurlijk, maar ook voor ons foodies. Pannen, servies en andere mooie producten om van te genieten gaan in de sale! Misschien is er iets waar je al lang van droomt dan is het nu de tijd om te shoppen. Ik ging op onderzoek uit en verzamelde 5 must shop hebbedingen! Alles online natuurlijk. Het voordeel? Je moet nu ook wel. Dus je kunt shoppen vanuit je luie stoelen. Voor dit alles ga ik je in de blog inspireren met mijn tips en ik maak ik het nog makkelijker. Dit is zoals we dat doen bij de Happy Musthaves van Foodinista. Je begrijpt het al in de happy musthaves deel ik mijn foodie favorieten. Al mijn favoriete items en cadeau tips komen voorbij in de Happy Musthaves blogs. De nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan en die nu dus ON SALE zijn! Of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je moet delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de favoriete kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe (keuken) fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Maar nu in het nieuwe jaar maken we het even extra toegankelijk met de beste koopjes om het jaar mee te beginnen. Kijk je mee met Daphne’s Winter Happy Musthaves? 5x Toffe Shoptips in de SALE voor foodies

P.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link onder het product.

5X Toffe shoptips in de SALE voor foodies!

Onmisbaar in de keuken: De hapjespan

Je kunt niet zonder in de keuken. Een goede hapjespan. En met regelmaat bij de recepten vraag ik er om. Gebruik een hapjespan. Maar het is natuurlijk best wel een investering. Zo tussen de 50 tot 150 Euro ben je kwijt voor een mooie hapjespan. Wat is het dan ook leuk wanneer je voor ongeveer 20 Euro een mooie hapjespan in de sale kunt vinden, zoals de hapjespan van Sola. Mijn budget tip in deze Happy musthaves!

Hapjespan in de uitverkoop - Shop tip van Foodinista

De Sola Hapjespan ga je hier vinden.

Opwarmen met soep in de winter: Een mooie soeppan is onmisbaar (ook voor stamppot handig!)

BK Soeppan kopen met korting - shop tips van Foodinista

Soepje maken? Dan is een mooie soeppan toch onmisbaar? Ben je al bekend met de pannen van BK? Dan weet je dat je een kwalitatieve pan koopt. Wat nog fijner is de soeppan (en ook fijn in de winter voor stamppot en dus als stamppotpan) is erg afgeprijsd.

De BK soeppan ga je hier vinden.

P.s. Bekijk ook even mijn soeprecepten en stamppotrecepten, zomaar een idee.

Stoven maar, maar wel in een mooie pan!

Sola Turquoise Braadpan met korting kopen - Shop tips van Foodinista

Stoofpotje maken? Lekker, maar vooral nog leuker in een hele mooie pan! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze mooie Sola pan? Braden, stoven het is allemaal veel leuker. Nog leuker? Deze mooie pan is afgeprijsd. Hebben dus!

De Sola stoofpan ga je hier vinden.

Echte hebbedingen: Shinen met feestelijke glazen

Libbey carats zilveren longdrinkglazen - Shop tips van Foodinista

Er zijn gewoon van die hebbedingen die je heeeeel graag wilt hebben, maar misschien niet voor de volle prijs? Dan is dit je geluksdag! Deze glazen zijn voor 50% afgeprijsd. Echte eye catchers, hebbedingen voor in huis. De zilveren longdrinkglazen van Libbey Carats. Deze long drinkglazen maken toch ieder drankje feestelijker?

De Libbey Carats longdrink glazen ga je hier vinden.

Servies voor een feestelijk diner

Cosy & Trendy servies met korting - Shop tips van Foodinista

Ben je ook zo’n fan van het servies van Cosy & Trendy? Ik begrijp het al die designs! Zo mooi, gevarieerd en het maakt ieder diner echt af. Goed nieuws de collecties zijn nu ook afgeprijsd, zoals deze schalen en borden.

De Cosy & Trendy schalen ga je hier vinden.

Geen shop tips en cadeau tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie