Daphne’s Winter Happy Musthaves Wk 1 – Proost op 2021 – 10x Champagneflutes, champagnecoupes en champagne!

Daphne’s Winter Happy Musthaves Wk 1 – Proost op 2021 – 10x Champagneflutes, champagnecoupes en champagne!

Deel deze post

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. De naast kerst komt natuurlijk de jaarwisseling, eindelijk, ook dichtbij. Want 2020 is een gruwelijk jaar. Dit zegt natuurlijk niet dat 2021 direct heel veel beter gaan worden. Maar laten we met goede moed beginnen! En laten daar in ieder geval op proosten. Een beetje champagne kan geen kwaad! Alle champagne van afgelopen jaar heeft helaas niet echt geholpen, maar we houden goede moed. Misschien nieuwe champagneglazen, een mooie champagneflutes of juist champagnecoupes kan geen kwaad. Laten we 2021 fris beginnen! Daarvoor ga ik je in de blog inspireren met mijn tips voor champagne, champagneglazen van flutes naar coupes en andere champagnesmaakmakers. Dit is zoals we dat doen bij de Happy Musthaves van Foodinista. Je begrijpt het al in de happy musthaves deel ik mijn foodie favorieten. Al mijn favoriete items en cadeau tips komen voorbij in de Happy Musthaves blogs. De nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je moet delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de favoriete kookboeken 2020, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe (keuken) fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Maar nu het einde van het jaar bijna in zicht is. We op de manier waarop het mogelijk is we dit jaar gaan afsluiten met gezellige kerstdagen en proosten op een sprankelend nieuwjaar is het tijd voor aandacht voor champagne! Proosten gaan we. Tijdens de kerstdagen op het gezelschap, als aperitief, op oudejaarsavond om een nieuw en hopelijk mooier jaar in te luiden en tijdens de mogelijke (digitale) nieuwjaarsborrels. Daarvoor heb je een aantal dingen nodig: champagneglazen, champagne en champagne delicatessen. Daarvoor deel ik favoriete champagnecoupes, champagneflutes en champagne tips met je. Kijk je mee met Daphne’s Winter Happy Musthaves? 10x Champagneflutes, champagnecoupes en champagne!

P.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link onder het product.

Meer leuke feestdagen inspiratie in de Happy Musthaves? Lees dan hier mijn tips voor de lekkerste cadeautjes voor foodies. Ik verzamelde hier 50 cadeau tips voor foodies!

10X Proostend het jaar uit! Champagneglazen, champagne en champagne delicatessen

Champagnecoupes

We denken bij proosten met champagne snel aan champagneflutes, maar het kan natuurlijk ook champagnecoupes. Er zijn namelijk heel veel leuke en mooie glazen waar je feestelijk mee kunt proosten tijdens de feestdagen. Wat ik zelf een voordeel vind van een coupe is dat je deze multifunctioneel kunt gebruiken, zoals bijvoorbeeld bij een dessert of chocolaadjes. Ik vond diverse mooie champagnecoupes in diverse stijlen.

De avond beginnen met verrassend wijnen? Lees dan ook mijn tips eens voor Nederlandse wijn met wijn uit Brabant!

Klassieke champagnecoupes

Klassieke champagnecoupes van La Rochere - Happy Musthaves tips van Foodinista

Een klassieke glazen champagnecoupe waar je mooi in kunt proosten, maar deze coupes zijn dus ook geschikt voor het schenken van een cocktail of serveren van een dessert en een schaaltje bonbons bijvoorbeeld. Een goede investering, maar alsnog voor een leuke prijs.

De champagnecoupes ga je hier vinden.

Stijlvolle smokey champagnecoupes in grijs-zwart en champagnecoupes roze

Hippe champagnecoupes zwart met gouden rand - Happy Musthaves tips van Foodinista

Deze champagnecoupes zijn het dit jaar helemaal! Super hip en een musthave. De champagnecoupes zijn er in het zwart en in het roze! Aan jou de keuze waar je liever feestelijk mee proost.

Hippe champagnecoupes roze met gouden rand - Happy Musthaves tips van Foodinista

De zwarte champagnecoupes ga je hier vinden en de roze champagnecoupes ga je hier vinden.

Hippe en retro champagnecoupes

Hippe en retro champagnecoupes met groene voet - Happy Musthaves tips van Foodinista

Deze hippen retro champagnecoupes met groene voet doen mij dus heel erg aan vroeger denken. Bij mijn ouders en opa’s en oma’s stond dus zo’n super hip glasservies in de kast! Ik denk dat ik er zelf ook nog op zolder heb. Ik ga dus zoeken of ik deze glazen ook heb, want het is eens iets anders om dit jaar mee te proosten. Maar vind jij ze ook tof? Dan kun je deze champagnecoupes met retro groene voet en gewerkt glas dus ook shoppen.

De retro champagnecoupes ga je hier vinden.

Klassieke Champagneflutes

Blijf je liever bij de vertrouwde champagneflutes. Het kan natuurlijk ook! Drinkt mooi en zo’n mooi lang glas staat natuurlijk heel erg feestelijk. Het mooie is natuurlijk ook dat ze eigenlijk maar voor één ding geschikt zijn: Champagne. Dan moet je er ook gebruik van maken.

Kristal look retro champagneglazen

Kristal look Retro champagneflutes - shop tips van Foodblog Foodinista

De champagneflutes kunnen natuurlijk standaard en glad zijn, daarvoor ga je ook tips geven, maar je kunt ook kiezen voor een mooi retro glas, zoals deze glazen.

De retro champagneflutes ga je hier vinden.

Klassieke kristallen champagneflutes

Kristallen champagneflutes - Shop tips van Foodblog Foodinista

Dan zijn er natuurlijk de kristallen champagneflutes en deze champagneflutes kun je shoppen voor een hele leuke prijs.

De klassieke kristallen champagneflutes ga je hier vinden.

Proosten met gouden champagneglazen

Gouden champagneflutes - Shop tips van Foodblog Foodinista

Extra feestelijke glazen? Zo geven we 2021 alvast een iets meer gouden randje. Dan zijn deze champagneglazen het proosten waard.

De gouden champagneglazen ga je hier vinden.

Feest met Champagne! En champagne delicatessen

Proosten met Champagne!

Champagne - Heerlijke feestdagen cadeau tips van Foodinista

Natuurlijk mag champagne niet ontbreken! Er is champagne voor iedereen. Voor iedere smaak, maar ook voor ieder budget.

Bekijk hier welke champagne bij jou past. De champagne verkopen ze ook nog voor diverse aantrekkelijke prijzen.

Champagne als aperitief

Heerlijke cadeau tips voor de feestdagen - Villa Massa Amaretto - Tips van Foodinista

Champagne op zich is heerlijke, maar je kunt champagne ook als aperitief schenken. Dank kun je de champagne ook schenken met bijvoorbeeld eerst een klein laagje amaretto, liquor 43 of natuurlijk de klassieker kir royal!

Maak het af met champagne truffels

Champagne truffels - Moederdag cadeau tips van Foodblog Foodinista

Maak het feest af met Champagnetruffels! Natuurlijk een oliebol mag erbij, maar wat denk je van een glas champagne en champagnetruffels voor een extra feestelijk gevoel? En misschien een beetje troost, want 2020 was toch echt wel )*(*(*&^&^&T%-jaar!

Meer leuke shop en cadeau tips voor de feestdagen van Foodinista? Kijk dan hier verder.

Geen feestdagen tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie