Daphne’s Lente Happy Musthaves Wk 4 – 10x Heerlijke Vaderdag cadeautjes tips voor foodies

Daphne’s Lente Happy Musthaves Wk 4 – 10x Heerlijke Vaderdag cadeautjes tips voor foodies

Deel deze post

Daphne’s Lente Happy Musthaves – 10 x Heerlijke Vaderdag cadeautjes tips voor foodies

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. In deze tijd kunnen we wel een beetje meer liefde en aandacht gebruiken. Toevallig is het binnenkort Vaderdag! De dag waarop vaders en opa’s extra in het zonnetje gezet mogen worden! Dus alle aandacht voor Vaderdag met 10x Heerlijke Vaderdag cadeautjes tips voor foodies. Extra veel tijd dus voor liefde en aandacht! Dan mag de inspiratie voor de allerleukste, liefst en lekkerste Vaderdag cadeautjes. Snoep en chocolade mogen natuurlijk niet ontbreken, maar natuurlijk ook de mooiste cadeau tips voor foodies. Dus het is tijd voor 20x Heerlijke Vaderdag cadeautjes tips voor foodies.

Deze tips delen we regelmatig in de Happy Musthaves. Al mijn favoriete items en cadeau tips komen voorbij in de Happy Musthaves blogs. De nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je wil delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe (keuken) fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Deze leuke Vaderdag cadeau tips passen daar allemaal bij! Misschien zoek je nog wel meer lekkere inspiratie en dan kun je ook altijd nog eens kijken bij de 50 heerlijke feestdagen cadeautjes of 30 liefdevolle cadeautjes ideeën voor Valentijnsdag, voor leuke cadeautjes met veel liefde, maar een cross over met de Moederdagcadeautjes tips kan ook prima. Je kunt je alvast verlekkeren op de lekkerste en leukste cadeautjes of ze gewoon al in huis halen. Niks stress gewoon al beginnen. Nog een idee, een cadeautje per post versturen met een leuke attentie. Vooral omdat een bezoek bij papa of opa niet altijd mogelijk is. Een mooie kaart met cadeautje of een mooi boeket bloemen is altijd een goed idee. Het zijn allemaal cadeautjes voor foodies en stuk voor stuk zijn het heerlijke cadeautjes of cadeautjes met een kook of keuken idee. Er moet wel iets bij zijn naar je smaak en het zal genieten worden! Kortom is tijd om jezelf en je geliefden wat extra aandacht te geven? Ik deel 10 favoriete en smakelijke cadeau tips voor foodies met je! Voor groot tot klein, diverse prijscategorieën en met alle smaken. Kijk je mee met Daphne’s Lente Happy Musthaves voor Vaderdag?

P.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link in de tekst of onder het product.

Daphne’s Lente Happy Musthaves Wk 4 – 10x Heerlijke Vaderdag cadeautjes tips voor foodies

10 Heerlijke Vaderdag cadeautjes tips voor foodies

De cadeautjes zijn van groot en klein, origineel en klassiek en natuurlijk mag een kaartje ook niet ontbreken! Want zo simpel kan het zijn.

Chocolade cadeautjes voor Vaderdag

Natuurlijk gaat liefde door de maag. En ook met chocolade.

Chocolade truffels cadeau voor Vaderdag - Vaderdag cadeautjes tips van Foodinista

Voor de echte chocoladeliefhebber! Geef de truffel collectie van Godiva cadeau. Heel veel genietmomentjes in een box.

Donkere chocoladetruffels met goud - Vaderdag cadeautjes met chocolade

Chocolade met een gouden laagje. Een mooie cadeau zijn de chocoladetruffels met bladgoud.

Whiskey truffels - lekkere vaderdag cadeautjes

Een geniet cadeau voor de whisky en chocolade liefhebber? Denk dan aan de whiskytruffels van Charbonnel et Walker. Luxe in chocoalde – met whisky!

Jack Daniels whisky chocolade reep vaderdag cadeautjes tips

Het klein houden? Denk dan eens aan een Jack Daniels chocoladereep.

Gereedschap chocolade - Chocolade cadeautjes voor vaderdag

Een leuk chocolade cadeau voor een hele handige papa? Wat dacht van dit mooie chocoladetablet met goud en een knijptang die je natuurlijk alleen maar kunt opeten?

Je kunt er als cadeautjes thee bij geven en bijvoorbeeld chocolade, maar ook zelfgebakken hartjes koekjes die je ook in een weckpot cadeau kunt geven. Je kunt het natuurlijk ook makkelijk maken met deze hartjes snoepjes, ken je ze nog?, in een fruitsmaakmunt of salmiak smaak.

Valentijnsdag koekjes bakken: Hartjes koekjes met roze chocolade - Recept voor Valentijnsdag van Foodblog Foodinista

Proosten in stijl op vaderdag

Daar heb je mooie glazen voor nodig, zoals de glazen van Nachtmann. Een liefhebber van bijvoorbeeld whiskey, gin tonic of een cocktail? Geef dan de whiskeyglazen cadeau. Waar je veel kanten mee op kunt.

Vaderdag cadeautjes tips - Noblesse whiskey glazen - cadeautjes ideeën van Foodinista

Of voor de bierliefhebber de Nachtmann bierglazen, een echte kristallen bierpul.

Kristallen bierpul - Vaderdag cadeautjes tips voor Vaderdag - Cadeautjes tips van Foodinista

Cadeautjes voor de koffielovers

Met al het thuiswerken en het kantoor op zolder of in een kleine werkkamer wil je ook het gemak van goede koffie. Geef voor vaderdag een kleine koffiemachine cadeau die op het bureau past met de Magimix Nespresso.

Kleine bureau magimix  speciaal voor papa op vaderdag

Daar moet natuurlijk ook een super papa koffiemok bij!

Vaderdag mok - vaderdag cadeautjes

Vergeet niet om er koekjes bij te geven of bijvoorbeeld chocoladetruffels die je ook zelf kunt maken.

Valentijnstruffels met red velvet, mascarpone en pistache - Valentijnsrecept van Foodblog Foodinista

Vaderdag cadeau tips voor de barbecue lover

Een barbecue pakket speciaal voor jou! Helemaal Smokey Goodness, maar dan wel speciaal voor papa en met de eigen naam (of koosnaam er op gedrukt).

Smokey Goodness barbecue pakket

Geen shop tips en cadeau tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie