Daphne’s Herfst Happy Musthaves Wk 3 – The Body Shop Adventskalender 2020

Daphne’s Herfst Happy Musthaves Wk 3 – The Body Shop Adventskalender 2020

Deel deze post

Daphne’s Herfst Happy Musthaves en Feestdagen cadeau tips – Favorieten van Foodinista

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. De feestdagen gaan beginnen en dan mag ook de inspiratie voor de allerleukste Sinterklaas cadeautjes, Kerst verrassingen en natuurlijk Advent Kalenders niet ontbreken. Al mijn favoriete items en cadeau tips komen voorbij in de Happy Musthaves blogs. De nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je moet delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe (keuken) fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Maar nu de ene regenbui de andere opvolgt, het vroeger donker is en we toch veel binnen zijn deel ik één van mijn favoriete beautymerken met je! Van kinds af aan ben ik al fan van The Body Shop. De heerlijke geur in de winkels van The Body Shop, de kleuren en de duurzaamheid van de producten. The Body Shop heeft bij mij een speciaal plekje. Het is tijd voor persoonlijke verzorging en verzorging met een feestdagen gevoel! The Body Shop heeft namelijk dit jaar niet één maar drie Advents Kalenders uitgebracht! Echte verwennerij voor de December maand en ik denk wel wat langer! Want eerlijk is eerlijk hoe fijn is het om jezelf wat extra aandacht te geven? Of om er één cadeau te geven. En die verzorging is misschien wel welkom, want duik jij nu ook met meer regelmaat de thuis Spa in? Duik de badkamer in of geef verwennerij cadeau. Niet alleen de producten van The Body Shop zelf, maar ook het hele Advents Kalender idee is zo fijn, want hoe leuk is het om iedere dag een cadeautje uit te pakken? Zet maar op je verlanglijstje voor de feestdagen, vraag voor Sinterklaas en tot en met de kerstdagen heb je plezier of haal hier één van de Advents kalenders nu in huis! Kijk je mee met Daphne’s Herfst Happy Musthaves Wk 3.

P.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link onder het product.

Meer Daphne’s Happy Musthaves? Bekijk dan hier de Favoriete Musthaves van Foodinista.

Daphne’s Herfst Happy Musthaves Wk 3 – The Body Shop Adventskalender 2020

Iedere dag een cadeautje – Met een Adventskalender van The Body Shop

Wanneer je een cadeautje geeft dan geeft het een fijn gevoel. Geven, uitpakken, verrassing en dankbaarheid. Maar bij een advents kalender blijft dit veel langer hangen, want bij een een advents kalender krijgt de gelukkige iedere dag in de maand December van 1 December tot de eerste kerstdag een cadeautje. Een waar geluksgevoel! Je kent wellicht de chocolade advents kalenders wel die je vroeger als kind had. Dagelijks een chocolade en de spanning naar kerst bouwde op. In Engeland zijn de Advents kalenders al heel wat langer uitbundiger met cadeautjes, maar deze trend is de afgelopen jaren ook overgewaaid naar Nederland en de Advents kalenders worden steeds mooier. Een waar feestje! The Body Shop is een beauty merk uit het Verenigd Koninkrijk met een aantal jaar ervaring en zij hebben er een waar kunstwerk van gemaakt. Ik vind de Adventskalender 2020 van The Body Shop dan ook een ware musthave. Je kunt ook nog kiezen uit 3 versies een mooie Advent Kalender, Deluxe Advents Kalender en de Ultimate Advent Kalender met natuurlijk alle drie een eigen prijskaartje naar waarde en ze zijn alle drie veel meer waard dan dat je er voor betaald, misschien is dat nog wel het allerleukste aan een advent kalender. We blijven toch Nederlands :-). Ik neem je mee met de Deluxe Advent Kalender die ik mocht ontvangen als cadeau van The Body Shop, dankjewel The Body Shop!, en ik deel waarom ik er zo weg van ben!

Daphne’s Herfst Happy Musthaves Wk 3 – The Body Shop Adventskalender 2020

The Deluxe Advent Kalender ga je hier vinden.

Spoiler alert! Wat kun je verwachten van The Body Shop adventskalender 2020

De postbode zei het: Deze doos is zwaar. Oké! Dat belooft wat! De Adventskalender Deluxe 2020 editie van The Bodyshop kost 90,00 Euro, maar heeft een waarde van 163,00 Euro. Even snel gezegd: bijna het dubbele! Dat klinkt goed! Maar daar gaat het niet alleen om. Het is een plaatje. De Advents Kalender is een kersthuis. En alle doosjes zijn zo strategisch en leuk ingepakt dat het een verrassing is ook wanneer je het eerste doosje eruit haalt is het rondom een cadeautje en de advent verpakking is overal versierd in feestdagen sfeer. Je kijkt je ogen uit. Natuurlijk zijn de beauty en verzorgingsproducten van The Body Shop je favoriet musthave, maar je haalt wel een beauty in huis. Veel advents kalenders geven alleen miniatuur verpakkingen cadeau, maar bij de adventskalender van The Body Shop is dit niet het zo. Je krijgt een mix van van de echte grote verpakkingen, kleinere verpakkingen ook leuke producten die anders bijvoorbeeld x3 gaan, zoals een lip butter en waarvan je er nu 1x krijgt in een verpakking, maar wat natuurlijk geen straf is, want uiteindelijk heb je 25 The Body Shop producten in één mooi feestdagen cadeau!

Meer adventkalenders bekijken voor foodies? Ik verzamelde mijn 15 favorieten! Variërend van chocolade, bier, beauty tot marsepein.

Daphne’s Herfst Happy Musthaves Wk 3 – The Body Shop Adventskalender 2020

Wat krijg je of geef je bij de The Body Shop Deluxe Adventskalender 2020

 • Coconut Hand Creme 30ml
 • Vitamin C Glow Sheet Masker 18ml
 • Bath Lily gemaakt met gerecycled plastic
 • Layers of Fun Nagel vijl
 • Coconut Lip Butter 10ml
 • Mango Shower Gel 60ml
 • Banana Truly Nourishing Shampoo 250ml
 • Himalayan Charcoal Purifying Glow Masker 15ml
 • Shea Hand Creme 30ml
 • Pink Grapefruit Shower Gel 60ml
 • Coconut Fragranced Bath Bubble 28g
 • Camomile Gentle Eye Make-up Remover 250ml
 • Vitamin E Moisture Creme 50ml
 • Nicaraguan Coffee Intense Awakening Masker 15ml
 • Banana Truly Nourishing Conditioner 250ml
 • Strawberry Softening Body Butter 50ml
 • Nairobi Camellia Matte Lip Liquid 8ml
 • Vitamin E Quench Sheet Masker 18ml
 • British Rose Shower Gel 60ml
 • Mango Lip Butter 10ml
 • Pink Grapefruit Fragranced Bath Bubble 28g
 • Vitamin E Gentle Facial Wash 125ml
 • Star Headband
 • Seaweed Balance Sheet Masker 18ml

In gevarieerde volgorde. Een winter vol verwennerij.

Waarom kies ik bij Foodinista voor The Body Shop

Misschien denk je wel waarom deze beauty producten op een foodblog? Nou wat krom is ga ik even recht trekken. Heb je de lijst met inhoud gelezen? Dan zie je dat 95% van de producten van The Body Shop zijn gecreëerd met producten uit de natuur, maar vooral ook voedingsmiddelen. Veel fruit en kruiden. Deze worden niet speciaal gekweekt voor The Body Shop. Ik deelde het al eerder in mijn blog over de nieuwe zomerlijn met komkommer en herfstlijn met pompoen, maar bij The Body Shop gaan ze juist voedselverspilling tegen, waar ik echt achter sta! En proberen ze het beste voor je zelf van binnen en buiten te halen uit de natuur en uit natuurlijke middelen en deze voedingsmiddelen kunnen heel veel voor je betekenen. Niet alleen door ze te eten, maar ook in beautybehandelingen. Dus jezelf verwennen met deze mooie beautyproducten? Kijk dan hier verder. Een hele fijne advent gewenst!

Advent Kalenders van The Body Shop

The Body Shop heeft drie Advent Kalenders samengesteld voor een feestelijke advent periode met extra aandacht voor jezelf en voor ieder budget, maar wel met extra veel waarde.

 • The Body Shop Advent Kalender – Kijk hier.
 • The Body Shop Deluxe Advent Kalender – Kijk hier.
 • The Body Shop Ultieme Advent Kalender – Kijk hier

P.s. Voor de feestdagen heeft The Body Shop ook nog een mooie kerstlijn uitgebracht die ga je hier vinden.

Meer leuke shop en cadeau tips van Foodinista? Kijk dan hier verder.

Geen tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie