Daphne’s Herfst Happy Musthaves Wk 2 - The Body Shop Vanilla Pumpkin Lijn

Daphne’s Herfst Happy Musthaves Wk 2 – The Body Shop Vanilla Pumpkin Lijn

Deel deze post

Daphne’s Herfst Happy Musthaves – Favorieten

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. Al mijn favoriete items komen voorbij de nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je moet delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe (keuken) fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Maar nu de ene regenbui de andere opvolgt, het vroeger donker is en we toch veel binnen zijn deel ik één van mijn favoriete beautymerken met je! Want het is tijd voor persoonlijke verzorging en verzorging met een herfst touch! The Body Shop brengt namelijk ieder seizoen een lijn uit met producten van het seizoen en deze herfst is het de The Body Shop Vanilla Pumpkin Lijn. Want eerlijk is eerlijk hoe fijn is het om jezelf wat extra aandacht te geven? En we hebben er nu ook echt heel veel tijd voor nu we toch meer thuis zijn. Duik de badkamer in, maar ook de handen mogen wel extra aandacht krijgen met al het smeren met reinigingsmiddel. Nou ik kom met een heerlijke tip. Zet maar op je verlanglijstje voor de feestdagen of haal het nu in huis! Kijk je mee met Daphne’s Herfst Happy Musthaves Wk 2 en p.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link onder het product.

Daphne’s Herfst Happy Musthaves Wk 2 - The Body Shop Vanilla Pumpkin Lijn

Meer Daphne’s Happy Musthaves? Bekijk dan hier de Favoriete Musthaves van Foodinista.

Beetje lief voor jezelf – Verzorg je huid

De verwarming aan, door weer en wind, smeren de ontsmettingsmiddelen en een droge huid. Ik herken het eigenlijk allemaal wel. Dan is er één ding heel erg fijn zijn. Jezelf verzorgen en een beetje tijd voor jezelf. Daarbij komt het bij mij ook nog een keer dat ik een lichte huid heb die gevoelig is voor alles eigenlijk. De nieuwe lijn die zorgt voor verwennerij met pompoen en vanille van The Bodyshop zorgt daar deze herfst voor. Je wilt naar binnen toen en het liefst de badkamer in duiken. Ik ga je er alles over vertellen.

The Body Shop Vanilla Pumkin

Wanneer ik een zakje open waar een vanille stokje in zit dan word ik altijd al blij. Je kunt wel zeggen het aroma komt je tegemoet. Nou het zelfde kunnen we zeggen van de nieuwe lijn van The Body Shop. Heerlijk he? Je gaat dus zelf ruiken als een vanille briesje. De nieuwe douchegel, body butter en handcreme zorgen daar voor. Zijn douchegel en body butter al fijn ik denk dat handcreme extra welkom is. Al zijn alle producten ontwikkeld voor een droge huid.

Daphne’s Herfst Happy Musthaves Wk 2 - The Body Shop Vanilla Pumpkin Lijn

Vanilla pumpkin douchegel

Stap onder de douche en verwen jezelf een beetje. Wat ik fijn vind aan de douchegel is dat de douchegel dikker is dan dat ik meestal gewend ben. Dit zorgt er voor dat The Body Shop wederom verspilling tegen gaat. Ook is de douchegel zeep vrij en dit gaat natuurlijk uitdroging tegen. Een pluspunt, want de douchegel maakt de belofte waar. Waarom deze douchegel op een foodblog plaatsen? Goed punt! Ik ben altijd al enthousiast geweest over The Body Shop, maar The Body Shop verwerkt echte ‘voeding’ in de beauty lijn, waarmee voedselverspilling wordt tegen gegaan.

De Vanilla Pumpkin Douchegel ga je hier vinden.

Daphne’s Herfst Happy Musthaves Wk 2 - The Body Shop Vanilla Pumpkin Body Butter - Beauty Tips Foodinista

Vanilla Pumpkin Body Butter

Heb je dan na het douchen nog een Body Butter nodig? Natuurlijk! Wil je je het huid lang zacht houden en extra verzorgen dan ga je smeren! En zo blijf je ook langer heerlijk ruiken. Wist je dat de Body Butters van The Body Butter rijk zijn aan Shea Butter en dat deze op Fair Trade wijze wordt gemaakt?

De Vanilla Pumpkin Body Butter ga je hier vinden.

Daphne’s Herfst Happy Musthaves Wk 2 - The Body Shop Vanilla Pumpkin Handcreme - Beauty Tips Foodinista

Vanille Pumpkin Handcreme

Eigenlijk het nieuwe en limited product waar ik het meest fan van ben! De Vanilla pumkin handcreme. Vooral in deze tijd kan ik niet zonder. De tube is klein en flexibel, waardoor deze makkelijk mee kan in je handtas. De creme is zacht, vettig, maar trekt snel in. Je handen zijn direct zacht en de droogte trekt snel weg. En de geur is heerlijk zoet! Een favoriet, maar ook een aanvulling op de hele lijn. Kortom voor de herfst ben ik weer fan! Wat ik natuurlijk sowieso al ben van pompoen in het algemeen, maar dat was je misschien al opgevallen.

De Vanilla Pumpkin Body Handcreme ga je hier vinden.

P.s. lekker pompoen blijven eten? Kijk dan hier verder.

Meer leuke shop tips en cadeau tips van Foodinista? Kijk dan hier verder.

Geen tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie