Champagneglas

Geen feest zonder champagneglas

Deel deze post

Zonder een mooi champagneglas geen feest en natuurlijk mag de champagne zelf ook niet ontbreken. Aan het einde van het jaar proosten we veel. Bijvoorbeeld bij kerstborrels, bij aanvang van het kerstdiner, op oudejaarsavond en bij de nieuwjaarsborrels. Champagne of andere feestelijke drankjes moeten gedronken worden in een mooi en feestelijk glas en bij voorkeur in een mooi champagneglas.

Geen feest zonder mooi champagneglas

Mooie glazen zijn vaak een grote investering, maar rond de feestdagen wil dit nog wel eens meevallen. Wij hebben het voor je uitgezocht en een aantal mooie toppers voor je gevonden. Alle glazen zijn minder dan vijf Euro per stuk en sommige zelfs minder dan drie Euro per stuk een leuk prijs om je champagne in te proosten en dat niet alleen! De glazen zijn mooi en feestelijk en een mooie aanvulling voor je servies.

Shoppen of zie je glazen waar je mee wilt gaan proosten of die je als kerstcadeau wilt gaan geven? click op de link of de foto.

De champagneglazen

Leonardo Champagneglas actie

Champagne drink je uit deze stijlvolle en vintage champagneglazen met een mooi design in het glaswerk.

Champagneglas Leonardo

Het mooie design heeft Leonardo ook in deze champagneglazen verwerkt, alleen in een moderner champagneglas.

Royal Leerdam Champagneglas

Mooie en klassieke champagneglazen van Royal Leerdam. Een mooi detail de hoekige lijnen van het klassieke champagneglas.

Champagneglas zonder voet

Heel mooie champagneglazen , maar ook makkelijke champagneglazen zonder voet. Dit glas maakt champagne drinken heel toegankelijk en het glas is ook nog heel chique en stijlvol. Leuk detail per stuk kost dit champagneglas minder dan drie Euro.

Schott Zwiesel Champagne Glazen actie

Uit deze klassieke champagneglazen van Schott Zwiesel drinken wij onze champagne. Deze glazen hebben een net iets hogere poot dan het gemiddelde champagne glas dit geeft het echte luxe champagne gevoel.

Jamie Oliver champagneglas

Ook Jamie Oliver heeft champagne drinken toegankelijk gemaakt met deze moderne champagneglazen.

Foodinista heeft nog veel leuke musthaves voor foodies. Als eerst op de hoogte van nieuwe blogs van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie