5x tips restaurant dinerbon in Brabant foodblog Foodinista

5x Dineren in Brabant met de dinerbon

Deel deze post

Het nieuwe jaar is begonnen en misschien ben je niet de enige, januari gaan langzamer dan je bankrekening of omgekeerd je bankrekening gaat sneller dan de maand januari. Meestal is de dure feestmaand December er een beetje schuldig aan. Een beetje gezelligheid blijft natuurlijk leuk om niet direct in de winterdip te komen. Waarom zou je ook? Heb je al gekeken of je niet ergens een verdwaalde dinerbon hebt liggen, want let op ook deze dinerbonnen hebben allemaal een datum die soms sneller verloopt dan je verwacht. Controleer dit goed online, zonde toch? Het is mij ook al een keer overkomen, een cadeaubon verlopen voor ik het wist. Ik had er een aantal liggen en ik dacht het komt er echt nog wel van. Druk, druk en voor ik het wist was er geen tijd meer voor het gekregen etentje. De dinerbonnen kun je ook bij heel veel restaurants inleveren en regelmatig restaurants waarvan je het niet verwacht, flexibel en niet alleen voor een chique diner. Een lunch of borrel gaan ook regelmatig prima. Een leuke budget tip en een leuke manier om je dinerbon ook op een creatieve manier uit te geven. Aangezien ik in Brabant woon ben ik op zoek gegaan naar leuke restaurants, grand cafés en meer waar je de dinerbonnen mag uitgeven en mag komen genieten. Helemaal ideaal, reserveer online, registreer de code van je dinerbon en je betaalt alleen nog contant bij het restaurant het rest bedrag. Zelf vind ik het altijd even fijn als ze van te voren weten waar je mee betaalt. Op deze manier zijn de kosten al verrekend. Makkelijk en je kunt je dinerbon ook niet thuis vergeten, al zal ik de dinerbon altijd voor de zekerheid meenemen.

5x Leuke restaurants in Brabant met de dinerbon

Onze Kerk in Hooge Zwaluwe

Borrelen of dineren op een bijzondere lokatie? Ga naar Onze Kerk in Hooge Zwaluwe. De naam zegt het eigenlijk al. Onze Kerk is een omgebouwde oude Kerk en tegenwoordig een brasserie restaurant. Je kunt hier gaan borrelen met leuke borrelhappen of het drie gangen Brabantse tapasmenu gaan proeven, wat heel populair is. Maak wel altijd een reservering bij Onze Kerk. Het is tenslotte zonde om naar Hooge Zwaluwe voor niks te rijden.

Roels in Den Bosch

Roels in Den Bosch blijft in De Korte Put Straat in Den Bosch één van mijn favoriete lokaties. Prettig dat je hier ook een dinerbon in kunt leveren. Roels is open voor lunch, een borrel en voor diner. Roels is door de lokatie in de Korte Put Straat midden in het centrum van Den Bosch en is ideaal te combineren met een dagje shoppen in deze gezellige stad.

Zoetelief in Den Bosch

Roels is een grand café in de Korte Put Straat en ben je daar niet helemaal naar op zoek, dan is Zoetelief een mooie tegenhanger. Iets luxer en verfijnder. Ook de high tea is absoluut een tip. Luxe hapjes en natuurlijk met een selectie van verse thee. Maak bij Zoetelief zeker een reservering voor de high tea en voor het diner, waar mijn tip is om te beginnen met de charcuterie en om deze anders een keer te gaan proeven bij een mooi glas wijn.

Binnen in Breda

Tijdens de Wijn Spijs wandeling heb ik kennis gemaakt met Binnen in Breda. Het was even zoeken, maar wat een mooi pand! Heel hoog en smal en daardoor heel knus. De menukaart doet er zeker niet voor onder. In het blog van de wijnspijs wandeling kun je lezen wat wij hebben mogen proeven, maar bij Binnen kun je ook lunchen of borrelen.

Tip: controleer voor je gaat reserveren altijd even, telefonisch, of ze op de gewenste dagen de dinerbon aannemen. 

Meer restaurant tips ontvangen of met mij delen? Like Foodblog Foodinista en volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest.

Geen reactie's

Geef een reactie