Shoppen met korting Budget shop tips Black Friday Foodblog Foodinista

Budget shoptips voor de feestdagen

Deel deze post

Deze Sinterklaas en kerstvrouw vind het eerlijk gezegd een dure periode de herfst en de winter. Daar zal ik eerlijk in zijn. Volgens mij weet jij even goed hoe het voelt om in deze periode voor leuke cadeautjes te zorgen voor het hele gezin en ik zal niet de enige zijn waar er ook verjaardagen zijn in de herfst. Natuurlijk kan er ook nog wel eens een vakantie plaatsvinden in de herfst. Dan ga je toch een beetje kijken hoe je zou kunnen bezuinigen op de inkopen en wat leuke budget shoptips zijn. In de Verenigde Staten is het al jaren een begrip de Black Friday. In Nederland komt deze er nu ook aan en het is een aanrader om op een budget manier mooie cadeaus te shoppen voor de feestdagen.

Shoppen met korting  Budget shop tips Black Friday Foodblog Foodinista

In de rij voor Black Friday

Ja dat kan! Misschien herken je het nog wel uit de Amerikaanse films die gingen over het ultieme kerstcadeau voor het je kind en dat dan extreem on sale ging, want met Black Friday kun je wel meer dan 80% korting krijgen op luxe producten. Dat is prachtig, maar Black Friday gaat ook gewoon online. En zo zijn er ook regelmatig mooie acties iedere maandang met stunt cadeaus en musthaves die je in de gaten kunt houden. Het kost misschien iets meer inspanning, maar het zal ook de moeite waard zijn. Black Friday is dit jaar op 24 november. Het voordeel is dat je ook na 24 november de tijd hebt om eventueel niet gevonden cadeautjes te kunnen shoppen.

Shoppen met korting  Budget shop tips Black Friday Foodblog Foodinista

Budget shoptips voor de feestdagen

Ga je shoppen voor de feestdagen en wil je besparen? Zet dan een kruisje in de agenda op 24 november. Dan is het Black Friday! De dag waarop je elektronica, mode, smartphones en meer favoriete cadeautjes voor de feestdagen en je zelf natuurlijk kunt shoppen.

Meer happy musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie