Broer en baby zus fotoshoot bij Snoez fotografie in Dongen ervaring Foodinista

Gelukkig hebben we mooie foto’s – broer en zus fotoshoot

Deel deze post

Onlangs was ik eindelijk zo ver om mijn bevallingsverhallen over mijn zwangerschappen en mijn bevallingen te delen van zowel Florian als Philou. Ik kan je vertellen dat dit voor mij echt heel emotioneel is geweest. Het schrijven was absoluut een verwerkingspoces, maar wat ik nog fijner vond waren alle lieve, maar ook schokkende herkenbare reacties die ik mocht ontvangen. Deze kreeg ik online, privé, maar ook gewoon persoonlijk. Wat lief dat jullie dit met mij willen delen. Dat zorgt er natuurlijk ook voor dat ik met jullie wil delen dat ik het ondertussen ook best wel weer goed gaat en dat het natuurlijk altijd een ongelooflijke herinnering en smet zal blijven op al het moois wat wij mogen ervaren. Een serieuze trigger die niet meer weg gaat. Maar ik kijk ook vooruit en ik wil natuurlijk ook herinneringen aan die prachtige tijd. De mooie broer zus periode. De stoere en lieve kleuterbroer met zijn baby zusje (die veel te snel groot worden). Daarom werd het tijd voor een boer en zus fotoshoot en een newbornshoot waar het helaas door alle ervaringen afgelopen zomer niet van kwam. Deze broer en zus fotoshoot hebben wij een aantal weken terug gewoon dubbel en dwars ingehaald en we zijn op bezoek gegaan bij de vrolijke, geduldige en lieve Milou Lapidaire van Snoez Fotografie in Dongen. Milou ontving ons in haar fotostudio en ging met onze dansende kleuter en snotverkoude baby aan het werk, want de timing lijkt nooit perfect, maar wat zijn we blij met het resultaat van deze broer en zus fotoshoot!

Herinneringen zijn voor altijd – baby fotoshoot Philou

Natuurlijk kun je zelf foto’s maken. Geloof mij dat hebben wij gedaan hoor en dat doen we eigenlijk iedere dag wel. De huis, tuin en keukenfoto’s zijn meestal heel erg leuk en brengen mooie herinneringen met zich mee. Zo maken we de herinneringen ook blijven. Want wat gaat de tijd snel. Ze nemen ons mee naar ontroerende momenten, maar wat is het fijn om mooie foto’s te laten maken door een professionele fotograaf, zoals Milou van Snoez Fotografie. Op de één of andere manier lukt het een professionele fotografe, vreemde ogen dwingen, om ze beiden geconcentreerd te krijgen. De setting is gewoon even anders en Milou pakte het moment. De studio is natuurlijk mooi licht, de attributen zijn er en als zij dan het moment pakt dan zijn er ook nog de juiste instellingen. Alles klopt gewoon en daarom zijn wij blij met de fotoshoot. Gewoon een aantal mooie foto’s voor later en een aantal echte mooie foto’s die je bijvoorbeeld aan de muur kunt hangen en op glas kunt afdrukken. Foto’s die je graag centraal hangt in huis. Trots op de kindjes, maar ook blij met de fotografiekunsten van Milou. Voor ons, vanuit Kaatsheuvel, is Dongen op ongeveer 5 km rijden, maar wil je een leuke shoot in een rustige omgeving en in een thuisstudio dan is het een aanrader om met Milou te werken.

Fotostudio Snoez Fotografie in Dongen

Fotografiestudio Snoez in Dongen

Snoez komt voor mij al overéén met snoezig. Dat is het ook wel een beetje. Alle attributen zijn aanwezig voor een snoezige fotoshoot en laten we eerlijk zijn dan wil je toch ook voor een babyshoot? De mandjes, de kleine lieve jurkjes, de zachte kleuren in de achtergrond. Het is niet nodig om zelf met een tas vol naar de studio te gaan, want alles is aanwezig en dat is fijn! Want heb je het zelf al niet druk genoeg als jonge moeder? Florian had wel zijn eigen kleding aan, maar ook voor babyjongetjes zijn er lieve rompertjes en tuinbroekjes beschikbaar bijvoorbeeld. Daarbij is een fotoshoot op locatie ook mogelijk. Dus wil je bijvoorbeeld thuis blijven dan kan het ook of als je een mooie locatie voor ogen hebt. Dan is het natuurlijk wel even belangrijk om alle mogelijkheden door te spreken. Maar dit kan bijvoorbeeld ook voor een zwangerschapsshoot, shoot met grotere kindjes of de cakesmash! Florian was helemaal niet dol op taart enzo, maar Philou vindt het wel geweldig dus wie weet gaan we met Philou wel een cakesmash doen. Even afwachten dus! Maar ik kan mij voorstellen dat je nu gewoon de foto’s wilt zien die wie maakten naar onze wervelende periode met Florian en Philou.

Gelukkig hebben we mooie foto’s – Babyshoot Philou en grote broer Florian

Resultaat Broer en Zus fotoshoot

Broer en baby zus fotoshoot bij Snoez fotografie in Dongen ervaring Foodinista

Natuurlijk wil je mooie foto’s samen hebben! Eigenlijk pakken ze altijd heel lief elkaars handje vast! Zo schattig, maar wel prachtige momenten die wij koesteren en die ook zijn vastgelegd.

Kleuterfotografie fotoshoot Snoez Fotografie in Dongen

Ook mijn actieve kleuterzoon Florian is op één van zijn mooiste momenten gefotografeerd.

Kleuterfotografie fotoshoot Snoez Fotografie in Dongen

Uitbundig lachend, maar ook lief en iets serieuzer.

Baby newborn Fotoshoot in Dongen Brabant

Lief in haar prinsessenjurk! En zoals het gaat vind ik mijn lieve meisje en mijn stoere zoon natuurlijk altijd prachtig!

Baby newborn Fotoshoot in Dongen Brabant

Philou serieus, schattig, maar ook wijs. Ik vind het zo’n mooi foto! Zelf vind ik het niet altijd nodig dat de kindjes in de camera kijken. Juist de zachte blikken pakken op een mooi moment van een afstandje vind ik prachtige foto’s.

Heb jij wel eens professionele foto’s laten maken tijdens een fotoshoot? Was dit van het gezin? Een fotoshoot waarbij de kinderen centraal staan en was je blij met het resultaat?

Meer persoonlijke verhalen volgen van Daphne van Foodinista of jouw ervaring delen? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief of mail mij op daphne@foodinista.nl. Ik sta altijd open voor jouw ervaring.

– Deze fotoshoot is in samenwerking met Snoez Fotografie – 

Geen reactie's

Geef een reactie