frisse bosbessensmoothie recept foodblog Foodinista

Frisse bosbessensmoothie

Deel deze post

In de ochtend drink ik graag een smoothie.  Deze frisse bosbessensmoothie is heel gezond en reinigend en met name door het reinigende één van mijn favoriete smoothies. Makkelijk zijn smoothies ook nog even in de blender en klaar ben je met dit bosbessensmoothie recept.

Na een lange vakantie kan ik zo’n opfrisser wel gebruiken.  Eén van mijn lievelingssmoothies is mijn frisse bosbessensmoothie. Extra makkelijk je kunt de smoothie thuis drinken, maar als je haast hebt, zet de blender aan giet de smoothie over in een groot blender en drink deze lekker op in de auto, bus of trein.

Wat heb je nodig voor deze verfrissende smoothie met veel vitamine en anti-oxidanten?

Ingrediënten frisse bosbessensmoothie voor 1 persoon

  • 4 eetlepels (vetvrije) Griekse yoghurt
  • 3 eetlepels bosbessen
  • 0,5 theelepel kaneelpoeder
  • 0,5 theelepel lijnzaad
  • 1 theelepel honing
bosbessensmoothie recept

Zo simpel is het maken van de bosbessensmoothie

Het enige wat nodig is, zijn de ingrediënten voor de bosbessensmoothie in de blender en klaar is je verse bosbessensmoothie voor het ontbijt.

Tip: Wat ik in de zomer echt lekker vind is de smoothie klaar maken met diepvriesbosbessen, de vitaminen blijven hierin bewaard en je kunt het uit je glas met een lepel opeten. Het resultaat is een heerlijk verfrissend yoghurtijsje! Daarnaast zijn de bosbessen anti-oxidant en reinigen ze je lichaam.

Meer foodblogs en recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie

Geef een reactie