Bord met pauw Mooie borden voor deze zomer Foodblog Foodinista

Stralende borden voor deze zomer

Deel deze post

Eigenlijk heb je als blogger nooit voldoende servies. Een reden om altijd rond te kijken bij de leukste winkels en op social media voor inspiratie. Aangezien het bijna zomer is komen er natuurlijk ook weer niet servies collectie’s aan met zomerse borden voor heerlijke zomerse maaltijden die alles er nog mooier uit laten zien. Zo spotte ik al diverse stralende borden voor deze zomer in de meeste mooie en frisse kleuren, met bloemen, vogels en vele frisse borden, waar ik zelf allemaal al een beetje verliefd op ben geworden. De vraag welke borden ga ik definitief bij mij de keuken in halen? Ik deel ze in dit blog ook met jou. Welke borden zijn jouw favorieten voor deze zomer en krijgen wellicht ook een plekje in jouw keuken?

5x Frisse borden voor deze zomer

Zomerse borden met design tips Foodblog Foodinista


Deze borden vielen mij direct op toen ik ging rondspeuren naar opvallende borden voor de zomer. Een prachtig fantasiebord van iittala en mooi voor de mix en match. Wellicht niet voor een geheel servies, maar heb je een basis wit servies en wil je daar leuk mee afwisselen? Dan zijn deze blauwe fantasieborden en een echte musthave. Op deze mooie eye catcher borden is ook een leuke volumekorting van toepassing, dat vind ik sowieso al heel erg leuk shoppen!

Zomers servies inspiratie blauwe borden tips van foodblog Foodinista
fonQ.nl

Even mooi, maar heel anders en je kunt er mee mixen en matchen; glazen blauwe druppel borden. Eveneens van iittala. De borden matchen mooi en gevarieerd met het eerste bord van iittala, maar steken natuurlijk ook prachtig af met een wit of grijs servies. Niet combineren? Dan staat een frisse groene salade heel mooi op het blauwe bord.

Bord met pauw Mooie borden voor de zomer Foodblog Foodinista

Een echte eyecatcher een heel ander bord dan doorsnee? Dan kies je voor de peacock borden en andere vogelborden met stijl van Catchii, zoals met sierlijke ganzen en zwanen. De borden combineren door de blauwe kleuren ook prachtig met het glazen bord van iittala.

Zomerse borden artisjok bord Foodblog Foodinista

En iets heel anders de lijn met groente en fruit borden en schalen. Wat dacht je van het artisjok bord? Maar zo is er ook een fris citroen bord of een bananenschaal. Het is weer een iets anders!

Welk bord van de borden voor deze zomer is jouw favoriet? En waar zie je zelf meer mixen en matchen op tafel?

Meer servies inspiratie? Kijk dan ook eens naar de volgende serviestips:
– Genieten van een Spaanse avond dan mag een tapas servies niet ontbreken.
– Ook dol op sushi, wok en Aziatische gerechten? Dan smaakt het nog beter van een servies in Aziatische stijl.
– Maar je servies begint pas met ene mooi basis servies.

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie