Blond Amsterdam Kerst cadeautjes Blond Amsterdam Theepot voor kleine prijs Foodblog Foodinista

Blond Amsterdam Kerst cadeautjes tips

Deel deze post

Wat is Blond Amsterdam, toch leuk! En dat vinden julllie ook. Ik zie dat jullie het er mee een zijn. Ik lees het terug in de blogs die gelezen worden met grote aantallen, de vragen die ik krijg over Blond Amsterdam en de reacties op de blogs, waarin Blond Amsterdam een onderwerp in zijn. Gewoon, omdat ik het zelf ook heel erg leuk vind ben ik weer gaan zoeken naar de leukste Blond Amsterdam cadeautjes. Alleen is Blond Amsterdam ook een beetje aan de dure kant vind ik en dus ben ik altijd op zoek naar leuke aanbiedingen, acties en budget proof tips. Blond Amsterdam cadeautjes, Blond Amsterdam servies, Blond Amsterdam korting zijn dan ook veel van de onderwerpen die jullie noemen en waar op gezocht wordt. Ik ga jullie dan ook helpen met een aantal leuke Blond Amsterdam Kerst cadeautjes tips voor een leuk budget. Alle Blond Amsterdam kerst cadeautjes, zou je normaal gesproken de volgende dag in huis moeten hebben, maar niet boos op mij worden als het niet zo is, oké?

10x Blond Amsterdam Kerst cadeautjes on a budget

Blond Amsterdam Kerstcadeautjes on a budget koffiemokken kerst cadeau tip foodblog Foodinista

Niet één maar twee mokken van Blond Amsterdam, net zo gezellig, en ook nog voor een hele leuke prijs.

Blond Amsterdam winter Theeservies kerst cadeautjes tip foodblog Foodinista

Een mooi en winters theeservies van Blond Amsterdam, een heel leuk kerstcadeau voor de echte Blond Amsterdam fan! Een detail, ben je op zoek naar een theepot? Voor deze betaal je bijna evenveel als voor een normale theepot van Blond Amsterdam. Toch leuk dat je er direct de mokken en de thee bij cadeau mag geven.

Blond Amsterdam Theepot voor kleine prijs Foodblog Foodinista

Iets te prijzig de hele thee set, dan is het ook een goed idee om alleen de theepot te geven. De Winter theepot is een speciale uitgave en aanzienlijk voordeliger dan de theepotten uit de andere collecties van Blond Amsterdam.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Theedoek Blond Amsterdam extra kerst cadeau tip foodblog Foodinista

Een extra cadeautje en van Blond Amsterdam. De theedoeken van Blond Amsterdam. Voor de verzamelaar een musthave en voor een klein budget vul je de cadeautjes aan.

Blond Amsterdam ontbijtset budget prijs kerst cadeautjes tips foodblog Foodinista

Regelmatig betaal e voor alleen een bord van Blond Amsterdam al 20 Euro, dan zal het je verrassen dat dit leuke ontbijtset van Blond Amsterdam, maar 20,00 Euro kost. Een leuk idee als kerst cadeau.

Theeset voor mama van Blond Amsterdam kerst cadeau tips Blond Amsterdam on a budget blog Foodinista

Speciaal voor mama met de kerstdagen, even een theemomentje in een leuke theebox van Blond Amsterdam. Het hele pakket compleet.

kerstbordjes Blond Amsterdam cadeau idee foodinista blog

Speciaal voor de kerstdagen en als kerst cadeautje voor de echte Blond Amsterdam verzamelaar deze kleine kerstbordjes voor een chocolaatje, taartje of iets anders zoets.

Blond Amsterdam borden kerst cadeautjes tips Foodblog Foodinista

Het is eigenlijk een beetje; twee borden voor de prijs van één. Uiteindelijk is samen eten ook leuker dan alleen en dan zijn deze Blond Amsterdam borden ook wel heel erg leuk.

Blond Amsterdam capuccino kop en schotel Blond Amsterdam Foodblog Foodinista

Een klein, maar heel fijn en persoonlijk cadeautje de cappuccino kop en schotel van Blond Amsterdam. Het is ook geen probleem om er gewoon één van te geven, want het gaat om het geniet momentje.

Blond Amsterdam kerstcadeautjes kaasbordjes

Leuk om een kaasplankje mee op tafel te zetten en geef er om het compleet te maken een aantal leuke kaasmesjes bij.

Meer leuke Kerst cadeautjes ideeën kijk bij de cadeau tips van Foodblog Foodinista.

Meer foodblogs en cadeautips blijven ontvangen van foodblog Foodinista? Volg Foodblog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie