Bites we Love unboxed plog foodblog Foodinista

Unboxed: Bites we Love

Deel deze post

Ken je het, in de middag krijg je een hartige trek of gaat je snackhand een beetje overuren draaien. Eigenlijk heeft het altijd meer met een beetje flauwheid of een klein gebrek aan concentratie te maken. Meestal heb ik dit als ik gewoon te lang achter de computer zit. Alleen het tegenover gestelde heb ik ook vaak. Voor mijn foodblog ben ik ook veel onderweg en dan vaak met de trein. Dan sla ik het snel over om tussendoor iets te eten of te drinken, doordat de dag dan eigenlijk heel snel gaat. De leuke bedenkers van Food we Love hebben hier iets op verzonnen, Bites we Love! Aangezien ik Food we Love ook helemaal leuk vind, zal ik Bites we Love ook wel zitten. Tijd om ook eens zo’n pakketje te bestellen en te unboxen.

Bites we Love Unbox PLOG

Mijn eerste Bites we Love box is bezorgd en voor de eerste keer heb ik mij volledig laten verrassen, als een cadeautje voor mij zelf.

Bites we Love unboxed plog foodblog Foodinista

De Bites we Love komen binnen in een mooie doos, net als een cadeautje eigenlijk.

Bites we Love opengemaakt foodblog Foodinista

De Bites We Loe groeten je direct en in de box krijg je voor vier dagen in de week een snackzakje. Eigenlijk voldoende, want op andere dage neem ik wel iets anders. Het moet ook niet gaan vervelen, tenslotte.

Bites we Love smaken van foodblog Foodinista ervaring

Mijn willekeurige smaken? Smaak 38, 39, 40 en 41. Alleen de nummers zeggen niet zo heel veel. Alle nummers van Bites we Love hebben een eigen hippe naam. Smaak 38 is Tropical Daydream met kokos en papaya, smaak 39 is ticket to the tropics met mango en chocolade, smaak 40 is Tropical Tutti frutti met mango en ananas en smaak 1 is sunny autumn met mango en paranoten. Eigen hebben alle zakjes een andere inhoud en hierdoor heb je ook iedere dag een gevarieerde snack met andere vezels. Gezond en lekker!

Bites we love snack voor iedere dag

Alle snack zakjes vond vond ik eigenlijk lekker en het idee vind ik top, vooral als ik onderweg ben. Voor mij zou ik alleen nummer 41 niet meer kiezen, want daar gaat ook sinaasappel in en daar ben ik allergisch voor. Met alle keuzes bij Bites we Love is het geen probleem. Als je namelijk een pakket hebt ontvangen en je vond toch een smaak niet zo lekker, dan geef je hierop gewoon feed-back en ontvang je de smaak niet meer. In je eigen profiel kun je ook je voorkeuren doorgeven, want misschien wil je wel iedere keer een gezonde snack of iedere keer gewoon een hele ongezonde dan kan dit ook gewoon. Je ontvangt gewoon wat jij wilt, alleen bij Bites we Love stellen ze de Box samen. Ik vind het een leuk idee en sowieso zorgt het voor gemak en veel variatie.

Een cadeautje voor je zelf of voor iemand van Bites we Love is ook helemaal niet duur vind ik voor 4,95 per week krijg je iedere week zo’n leuk box Bites we Love thuisgestuurd die je bijna helemaal zelf kunt samenstellen.

Om de Bites te proeven kijk je verder bij Bites we Love

Voor meer leuke cadeau ideeën kijk bij de cadeautips van Foodblog Foodinista.

Als eerste de nieuwste foodblogs en shoptips van Foodinista ontvangen? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie