Cocktails Bar Spark in Den Haag

Bar Spark in Den Haag Nieuwe hotspot

Deel deze post

Vandaag nog geen plannen en toch nog een terrasje pakken of zin in een heerlijke cocktail? Ik weet wel waar: Bar Spark in Den Haag. Een mooi terras aan het water, tafeltjes of loungebanken ze zijn er allemaal, heerlijke originele cocktails en ook de diverse eet concepten zijn niet verkeerd.

Onlangs ben ik bij de opening geweest van Bar Spark in Den Haag, eerlijk ik wist niet wat ik ervan moest verwachten. Dit doordat ik zelf in de hotellerie heb gewerkt en een beetje bevooroordeeld over een ‘hotelbar’ en de bijbehorende food, drinks en met name sfeer. Dit vooroordeel werd snel aan de kant geschoven. Ja, Spark is bij het Hilton The Hague Hotel, maar zeer toegankelijk als je gewoon een terrasje wilt pakken en heerlijke drankjes wilt drinken, ook de sfeer voelt compleet anders aan. Dit door het vriendelijke en creatieve team, de aankleding en de originele kaart!

Mijn favorieten; dat zijn er diverse. Want het aanbod is breed, wat fijn is! Gewoon een hapje eten, borrelen of een creatief drankje drinken het kan allemaal.

Maar toch even een aantal van mijn favorieten uit het Bar Spark aanbod:

De verrassende Iced Tea Cocktails, zowel met als zonder alcohol.

Cocktails Spark Den Haag
Iced Tea cocktails

De mooie en uitgebreide bites voor bij de borrel:

Snacken Spark Den Haag Bar bites
Bites bij Spark

En de ontdekking: De Bento Box! Diverse concepten, voor als je bijvoorbeeld met je bootje bij Spark langs vaart!

Spark Bento Box
Spark Bento Box

De Bento Box bestaat uit een koud voorgerecht, warm hoofdgerecht en een koud dessert. Het mooie het wordt aangeboden in één box en toch heb je het idee dat je een luxe lunch of klein diner aan het eten bent. Daarbij is alles hoog op smaak.

Andere favorieten? Je kunt zelf je salade samenstellen bij Spark, wel van de kaart maar er gewoon in laten doen wat jij lekker vindt. En de lunchbroodjes, heel fijn voor diegene die niet kunnen kiezen, want je krijgt drie kleintjes met verschillende soorten luxe beleg.

Wanneer naar Bar Spark in Den Haag

Zin om naar Bar Spark in Den Haag te gaan en zelf te gaan proeven of te sfeer te beleven? Dat kan natuurlijk! Naast een terrasbezoek zijn er bij Spark diverse evenementen.

Zin in een weekendje Den Haag en een bezoekje aan Bar Spark dan is ook een overnachting bij het Hilton Den Haag een goed idee. Wist je dat het Hilton Den Haag al een aantal keer de prijs heeft gewonnen voor het mooiste design hotel van Nederland?

Direct de nieuwste blogs, hotspots en nieuwste locaties ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie