Back to the gym Dress to Impress sportshirtje met tekst favoriete blogger Foodinista

Back to the gym Dress to Impress

Deel deze post

En dan is de zomer echt voorbij. Wat er soms een beetje bij inschiet is sporten. De dagen op het strand zijn leuker en vakantie vieren met al die heerlijkheden is zelfs nog leuker niet te vergeten de zwangerschapskilo’s bij mij. Vooral tijdens die super hete dagen vind ik dat niet meer zo fijn. Tja de echte fitgirls houden het wel vol. Wat een uithoudingsvermogen. Ik moet toegeven dat ik mij ook wel minder fris voel tijdens het sporten door nog wat zwangerschapskwaaltjes. Daarvoor gebruik ik alleen dit sportieve incontinentie ondergoed. Alleen bij mij is het een soort knop om. Oké daar zijn ze weer de voornemens voor na de vakantie. Back to the gym en weer fris beginnen. Toch ook, net als bij veel van die fitgirls, thuissporten werkt gewoon heel goed. Hoe druk je ook bent, relaxknop om, want sporten is ontspannend, relaxkleding aan en even een moment voor je zelf. Sporten! Voor mij is het oefeningen doen en de kettlebell er bij, wat gewoon thuis kan. Daarna wil ik mij meestal direct snel omkleden om weer aan het werk te gaan. Ongemakken los ook ik ook op met een incontinentie broek onder mijn sportkleding. Het beste gaat het natuurlijk met de juiste sportmode. Niet alleen, omdat het modieus is. Nee het de kleding moet fijn om je lichaam vallen. Dus Back to the gym en Dress to Impress. En eerlijk is eerlijk ik ben niet de eerste die toegeeft dat ik zal sporten, zodat ik een hapje extra mag eten. Daarbij moeten ook de zwangerschapskilo’s er nog steeds af. Bij het sporten en hoge activiteit moet ik eerlijk toegeven dat ik ook nog wel last heb van zwangerschapsklachtjes daarvoor gebruik ik bij het sporten ook wasbare incontinentiebroekjes voor nare geurtjes en die er uitzien als normaal sportief ondergoed.. Daar voel ik mij veiliger in. Iets anders leuks alle items zijn natuurlijk met een hele dikke foodie knipoog.

Back to the gym met deze Dress to Impress

Back to the gym Dress to Impress sportshirtje met tekst favoriete blogger Foodinista

Hoe leuk is dit yoga shirtje voor de sportende foodie of eigenlijk sportende levensgenieter? Yoga? Uhm.. ik dacht doe nog maar een goed glas.

Sport shirtje met grappige tekst favoriet foodblog Foodinista

Of het sport shirtje met de grappige tekst? Nog even doorgaan!

Sweatshirt met Tekst Le Marais favoriet Foodblogger Foodinista

Voor of het na het sporten even goed opwarmen met een warm sweatshirt. Natuurlijk met een toffe tekst. Wat dacht je van Le Marais? Even in gedachte naar Parijs.

Zwart wit gemarmerde sportbroek favoriet blogger Foodinista

Wie trekt de broek aan? Jij natuurlijk! Geen sportoutfit zonder kekke sportbroek!

Zwarte Nike Air Max favoriete sneakers blogger foodinista

Sowieso ben ik dol op leuke sneakers. Alleen sneakers maken de sport outfit af. Zwarte sneakers met zelfs een zwarte zool zijn helemaal herfst en winter proof, hebben!

Meer dress to impress favorieten ontvangen van Foodinista? Volg mij op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

ga(‘create’, ‘UA-43776150-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

Geen reactie's

Geef een reactie