Valentijns cadeautjes Blond Amsterdam snoepblik hart foodblog Foodinista

10x Heerlijke Valentijnscadeautjes

Deel deze post

Vier jij Valentijnsdag? Waarschijnlijk wel, want je bent op zoek naar leuke en vooral heerlijke Valentijnscadeautjes. Ik moet heel eerlijk toegeven, en nu wil ik je niet teleurstellen, ik vier Valentijnsdag niet meer echt. Ik vind het wel een hele leuk dag die draait helemaal om de liefde en extra aandacht voor elkaar. Vooral als je verliefd bent dat je dan toch die kans gaat wagen om het te laten blijken, dat is echt heel erg leuk! Alleen nu bijna zeven jaar in de zelfde relatie, papa en mama vieren we niet meer echt Valentijnsdag. Misschien een reden om het juist wel te doen, alleen we houden ons goed ons datenights, aandacht voor elkaar en vieren het wel als we weer een jaar erbij mogen tellen. Hoe zeg je dat leuk, zodat het niet als iets verplichts klinkt? Dat gaat dus eigenlijk wel goed. Wel merk ik dat Valentijnsdag gelukkig wel veel gevierd wordt en dat er veel naar tips gezocht wordt door jullie en daar help ik je bij. Ook met tien heerlijke Valentijnscadeautjes om het naast die lieve kaart nog leuker te maken. Die doen wij ook altijd gewoon dus een beetje Valentijnsdag vieren doen we wel.

Tien Heerlijke Valentijnscadeautjes tips

Heerlijke valentijnscadeautjes tips Moet Chandon met champagneglazen foodblog Foodinista

Dat is toch een goed idee? Proosten op de liefde! Dat doe je met een mooie fles Moët Chandon campagne en natuurlijk twee prachtige champagneglazen! Bij het ontbijt, de borrel of een andere mooi uitje dat je hebt gepland voor de liefde.

Valentijnscadeautjes Moet Chandon Champagne Grand Cru Tips van Foodblog Foodinista

Geen glazen nodig, maar wel een mooie champagne? Wat dacht je dan van de Moët Chandon Grand Vintage en natuurlijk speciaal voor Valentijn rosé.

Valentijnscadeautjes tips Maison Jar met favoriet drankje foodblog Foodinista

Iets meer op budget, maar met heel veel liefde! Geef een maison jar met een favoriet drankje, gevuld met losse thee of favoriete snoepjes en natuurlijk op het briefje een persoonlijke boodschap.

Valentijns cadeautjes Blond Amsterdam snoepblik hart foodblog Foodinista

Of vul het hartvormige snoepblik van Blond Amsterdam met favoriete snoepjes en koekjes!

Valentijnsdagcadeautjes tips foodblog Foodinista oogappeltjes koekjesdeeg

Geef je thee? Vergeet dan natuurlijk ook niet om er een lekkere koekjesmix bij te geven. Oogappeltjes zijn wel toepasselijk als Valentijnscadeautjes.

Valentijnscadeautjes tips Love Mok foodblog Foodinista

.

Of een iets klassiekere mok met evenveel liefde.

Valentijns cadeautjes Gin Tonic set foodblog Foodinista

Valentijnsdag thuis vieren of met een gezellig avondje? Is Gin Tonic een favoriet drankje? Wat dacht je dan van een super de luxe Gin & Tonic Kit voor de meest heerlijke Gin & Tonics.

Valentijnscadeautjes tips een chocoladetelegram foodblog Foodinista

Zeg het met woorden en niet op een kaart, maar met een chocoladetelegram! Ook nog ééns heel erg lekker!

Heerlijke valentijnscadeautjes chocoladepakket tip van foodblog Foodinista

Wie maak je niet blij met een uitgebreid chocoladepakket? Dat is toch één en al liefde!

Jouw favoriete cadeautjes nog niet gevonden? Op de blog staan nog veel meer cadeau tips en ook meer tips voor de leukste Valentijnscadeautjes.

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodblog Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

ga(‘create’, ‘UA-43776150-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

1Reactie
  • Roos
    Geplaatst op 17:07h, 02 februari

    Zo leuk, die Love mok!

Geef een reactie