Tortizza met kaas en uien recept van Foodblog Foodinista

Tortizza met kaas en uien

Deel deze post

Leven pizza! Nee de tortizza, want dat is een goed excuus om vaker pizza te eten. Naar mijn mening is het toch vaak die smeuïge topping die het allerlekkerste is. En ken je ook die romige kaasuienbroodjes? Dan is dit echt een geweldige combinatie. Ik maakte een tortizza die een combinatie is tussen beiden. Een tortizza met kaas en uien en nog een aantal ingrediënten, maar die deel ik in het recept. Ideaal voor de lunch, een luchte maaltijd met wellicht en salade of als snack die je ook afgekoeld kunt meenemen. Maar smullen is het wel!

Tortizza met kaas en uien recept van Foodblog Foodinista

Ingrediënten voor de tortizza met kaas en uien 2 stuks

2 tortilla’s
50 gram jonge kaas
2 eetlepels creme fraiche
1 ui
1 theelepel komijn
snufje peper en zout

Tips voor de bereiding van de kaas en uien tortizza

Moeilijkheid 1-5: 1
Tijdsduur: 20 minuten
Benodigdheden: oven, bakpapier, kaasrasp, lepel, mes of hakmolen

Recept voor de tortizza met kaas en uien

Verarm de oven voor op 200 graden.

Smeer de tortilla’s in met creme fraiche en verdeel een snufje peper en zout over de creme fraiche. Snijd de uien in uienringen. Verdeel de uienringen over de tortilla’s. Rasp vervolgens de kaas grof en strooi de kaas over de tortizza’s. Maak de tortizza’s af met een beetje komijn. Plaats de tortizza’s 15 minuten in de oven op 200 graden. De tortizza zal smelten en knapperig worden. Let er op dat deze niet te zwaar belegd is, maar dat alles goed verdeeld is.

Nog een tortizza maken? Wat dacht je van het tortizza recept voor een tortizza met makreel en kappertjes?

Meer recepten ontvangen van Foodblog Foodinista. Volg foodblog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief in de zijbalk.

1Reactie

Geef een reactie

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: