Zomers designkussen met bloemen en vogels Happy Musthaves maart shoptips Foodblog Foodinista

Happy musthaves maart

Deel deze post

Bijna lente! Dat is goed nieuws voor de happy musthaves. We mogen weer een beetje aandacht schenken aan pastel tintjes, het buitenleven, verfrissing in huis, de garderobe eigenlijk te veel om op te noemen en dat past natuurlijk niet allemaal in één Happy Musthaves. Je kunt dan ook wel zeggen dat ik er zin in heb; De Lente! Niet te vergeten; De Zomer! We kunnen wel wat zon en betere temperaturen gebruiken. Weg met de griep, donkere kleuren en een beetje het humeur wat er denk ik bij past en vooral al die regen. Bah bah. Als het dan in het echt nog blijft regen dan maar vrolijkheid in huis in huis en in de garderobe. Nou daar heb ik in de Happy Musthaves Maart met deze shoptips en musthaves wel een aantal mooie oplossingen voor. Daar komen ze aan!

Happy Musthaves Maart van Foodinista

Grijze lange kralen oorbellen maart happy Musthaves blogger favorieten Foodinista

Bij de lente passen vrolijke zwierige oorbellen! Wat dacht je van deze grijze kralen oorbellen? Super stoer en vrolijk toch bij bijvoorbeeld jeans of je lentejurkje!

Zwart leren jasje met bloemen maart happy musthaves shoptips blogger Foodinista

En een echte musthave deze lente! Een stoer bikerjasje met bloemen. Bij mij hangt het al klaar voor de mooie dagen.

Pastel roze valentino clutch happy musthaves maart shoptips blogger Foodinista

Pastelkleuren zijn het helemaal deze lente en zomer! Ook voor tassen. Wat dacht je dan van deze roze clutch van Valentino! Een echte musthave en ik kan je verklappen de tas heeft echt een topprijs!

Opbergbox kinderkamer dieren maar happy Musthaves kids blog Foodinista

Mijn zoontje is steeds groter aan het worden, een echte peuter! Super stoer natuurlijk, maar hij gaat steeds meer ontdekken. Ook zijn kamer is steeds meer echt zijn domein aan het worden. Met een beetje speelgoed dus tijd voor speelgoedkist in zijn eigen kamer. Zoals deze stoere speelgoedkist met een speelse vos.

Peuter dekbed met dieren happy musthaves maart shoptips blogger Foodinista

En er komt een echte grote jongensbed in zijn kamer. Dan ga ik ook op zoek naar grote jongens dekbedden, zoals dit stoere dekbed met dieren, want dieren zijn stoer!

sfeerkussens zomer happy musthaves maart blog Foodinista

En een beetje zomerse sfeer voor in huis, met de sfeerkussens voor op de bank, zoals deze kussens met vrolijke blaadjes.

Zomers designkussen met bloemen en vogels Happy Musthaves maart shoptips Foodblog Foodinista

En de designkussens met bloemen dan komt het huis ook in zomerse sferen.

Welke happy musthave is jouw favoriet van de Happy Musthaves Maart?

Meer happy musthaves en favorieten ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: