Oosterse vaas Happy Musthaves Februari Foodblog Foodinista

Happy Musthaves Februari

Deel deze post

Januari staat bij mij altijd een beetje in het teken van opruimen in huis, alle kerstspullen er uit en dan lijkt alles altijd weer een beetje opgeruimd en fris. Alleen na een maand dan begint het toch weer een beetje te kriebelen vind ik het kaal. Na al het winterse geweld van de feestdagen gaan we voor mijn idee, al is het qua temperaturen nog lang niet zo, toch een beetje richting de lente. Ik wil gewoon een aantal kleine aanpassingen in de inrichtingen al is het maar een nieuwe vaas op tafel. Gewoon iets anders. Tijd voor de Happy Husthaves Februari om in ieder geval een aantal musthaves te verzamelen die op het shoplijstje komen. Ook waren we vorig jaar een beetje begonnen met een aantal aardbeienplantjes in de tuin en wat kruiden dit jaar willen we meer dus ga ik alvast eens kijken naar mooie bakken en zo heb ik de leukste Happy Musthaves Februari verzameld met nog meer. Kijk je mee? En wellicht zie je ook inspiratie.

Happy Musthaves Februari

Witte katoenen badjas happy Musthaves Februari

 

In de winter heb ik altijd zin om naar de sauna te gaan een beetje bijkomen en het is natuurlijk heel erg gezond. Al is het maar voor een paar uurtjes ’s avonds. Alleen kan ik wel een nieuwe badjas gebruiken. Ik vond deze frisse witte katoenen badjas.

Stoomkruiden voor in bad happy musthaves februari

En voor thuis om ontspannen in bad te gaan en tegen de winterse verkoudheid, stoomkruiden om volledig te ontspannen, want altijd naar de sauna lukt niet. Deze stoomkruiden kunnen gewoon in bad. Makkelijk toch? Ziet er ook heel mooi uit!

Oosterse vaas Happy Musthaves Februari Foodblog Foodinista

Op de eettafel heb ik nu al lang twee bronzen vazen leuk om deze een keer af te wisselen. Ik dacht aan deze vaas in Oosterse stijl. Voor een klein prijsje.

Glazen bolvaas happy musthaves februari foodblog Foodinista

En een glazen bolvaas voor grote boeketten en de mix en match op tafel. Ook leuk om te vullen met een plantje bijvoorbeeld of om iets in het water te laten drijven.

Kruiden kweekbakje voor in de tuin happy musthaves februari blogger foodinista

In de tuin wil ik deze zomer weer meer kruiden kweken. Mooi bakjes om dit in te doen zijn dan fijn en dit kweekbakje zorgt ook voor een mooie verdeling.

 

Kweekbak voor groente en fruit happy musthaves van foodblog Foodinista

En voor de groente en het fruit een grotere kweekbak, zoals bijvoorbeeld aardbeien, dat gaat zo ontzettend snel en is zo ontzettend lekker. Deze kweekbakken zien er ook nog leuk uit.

Lacoste zonnebril nieuwe collectie happy musthaves februari blogger favorieten Foodinista

En ik ben op zoek naar een nieuwe mooie zonnebril. De laatste tijd zit ik veel in de auto en ik ga volgende week op vakantie naar Ibiza! Dan wil ik een mooie zonnebril. Deze is van de nieuwe zonnebrillencollectie van Lacoste en vind ik super mooi! Op het wensenlijstje en gaat het waarschijnlijk ook worden.

Welke happy musthave is jouw favoriet van de Happy Musthaves Februari?

Meer happy musthaves en favorieten ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: